Изберете Страница

iOS 14.2 потвърждава липсата на EarPods в кутията на iPhone 12

Тази новина може би няма да ви изненада, след множеството слухове, че iPhone 12 може да пристигне без захранващ адаптер и EarPods в комплеткта, които витаят в интернет пространството от известно време, но iOS 14.2 потвърждава информацията.

Колегите от MacRumors изглежда са намерили незначителна корекция в кода на бета версията, която обаче потвърждава липсата на EarPods в кутията на новото поколение смартфони на Apple.

Предишните версии на iOS споменават ”намаляване на излагането на радиочестотна енергия чрез използването на предоставените слушалки”, което сега е променено на “за да намалите излагането на радиочестотна енергия, използвайте опцията “свободни ръце”, като вградения високоговорител, слушалки или други подобни аксесоари”. Т.е. Apple умишлено е премахнала “предоставените” от изречението, което предполага, че няма да доставя слушалки с новата гама iPhone 12.

През юни чухме слух и, че в кутията няма да има захранващ адаптер, което беше отчасти потвърдено с дебюта на Apple Watch Series 6, който идва без такъв в комплекта.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This