Изберете страница

iOS 14.2 потвърждава липсата на EarPods в кутията на iPhone 12

Тази новина може би няма да ви изненада, след множеството слухове, че iPhone 12 може да пристигне без захранващ адаптер и EarPods в комплеткта, които витаят в интернет пространството от известно време, но iOS 14.2 потвърждава информацията.

Колегите от MacRumors изглежда са намерили незначителна корекция в кода на бета версията, която обаче потвърждава липсата на EarPods в кутията на новото поколение смартфони на Apple.

Предишните версии на iOS споменават ”намаляване на излагането на радиочестотна енергия чрез използването на предоставените слушалки”, което сега е променено на “за да намалите излагането на радиочестотна енергия, използвайте опцията “свободни ръце”, като вградения високоговорител, слушалки или други подобни аксесоари”. Т.е. Apple умишлено е премахнала “предоставените” от изречението, което предполага, че няма да доставя слушалки с новата гама iPhone 12.

През юни чухме слух и, че в кутията няма да има захранващ адаптер, което беше отчасти потвърдено с дебюта на Apple Watch Series 6, който идва без такъв в комплекта.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This