Изберете страница

iOS 14.2 потвърждава липсата на EarPods в кутията на iPhone 12

Тази новина може би няма да ви изненада, след множеството слухове, че iPhone 12 може да пристигне без захранващ адаптер и EarPods в комплеткта, които витаят в интернет пространството от известно време, но iOS 14.2 потвърждава информацията.

Колегите от MacRumors изглежда са намерили незначителна корекция в кода на бета версията, която обаче потвърждава липсата на EarPods в кутията на новото поколение смартфони на Apple.

Предишните версии на iOS споменават ”намаляване на излагането на радиочестотна енергия чрез използването на предоставените слушалки”, което сега е променено на “за да намалите излагането на радиочестотна енергия, използвайте опцията “свободни ръце”, като вградения високоговорител, слушалки или други подобни аксесоари”. Т.е. Apple умишлено е премахнала “предоставените” от изречението, което предполага, че няма да доставя слушалки с новата гама iPhone 12.

През юни чухме слух и, че в кутията няма да има захранващ адаптер, което беше отчасти потвърдено с дебюта на Apple Watch Series 6, който идва без такъв в комплекта.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This