Изберете Страница

iOS 14.2 потвърждава липсата на EarPods в кутията на iPhone 12

Тази новина може би няма да ви изненада, след множеството слухове, че iPhone 12 може да пристигне без захранващ адаптер и EarPods в комплеткта, които витаят в интернет пространството от известно време, но iOS 14.2 потвърждава информацията.

Колегите от MacRumors изглежда са намерили незначителна корекция в кода на бета версията, която обаче потвърждава липсата на EarPods в кутията на новото поколение смартфони на Apple.

Предишните версии на iOS споменават ”намаляване на излагането на радиочестотна енергия чрез използването на предоставените слушалки”, което сега е променено на “за да намалите излагането на радиочестотна енергия, използвайте опцията “свободни ръце”, като вградения високоговорител, слушалки или други подобни аксесоари”. Т.е. Apple умишлено е премахнала “предоставените” от изречението, което предполага, че няма да доставя слушалки с новата гама iPhone 12.

През юни чухме слух и, че в кутията няма да има захранващ адаптер, което беше отчасти потвърдено с дебюта на Apple Watch Series 6, който идва без такъв в комплекта.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This