Изберете Страница

iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и живота на батерията на по-старите модели iPhone

Ако все още се чудите дали да инсталирате последната версия на iOS, YouTube каналът iAppleBytes може би дава отговор на въпросите, които си задавате.

При тестовете на няколко модела iPhone с Geekbench 4 става ясно, че iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и удължава живота на батерията при по-старите телефони:

В тестовета са използвани iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S и iPhone SE, работещи под iOS 13.2.3, които са тествани с Geekbench 4 и след това ъпдейтнати да iOS 13.3 за нови тестове. В резултат на ъпдейта, тестовете сочат увеличена производителност и до 30-40 минути по-дълъг живот на батерията, което далеч не е за пренебрегване.

Както добре знаете, напоследък собствениците на по-стари модели iPhone често са изправени пред дилемата дали да инсталират новите версии на операционната система, но поне в този случай можем да кажем, че отговорът е положителен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This