Изберете страница

iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и живота на батерията на по-старите модели iPhone

Ако все още се чудите дали да инсталирате последната версия на iOS, YouTube каналът iAppleBytes може би дава отговор на въпросите, които си задавате.

При тестовете на няколко модела iPhone с Geekbench 4 става ясно, че iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и удължава живота на батерията при по-старите телефони:

В тестовета са използвани iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S и iPhone SE, работещи под iOS 13.2.3, които са тествани с Geekbench 4 и след това ъпдейтнати да iOS 13.3 за нови тестове. В резултат на ъпдейта, тестовете сочат увеличена производителност и до 30-40 минути по-дълъг живот на батерията, което далеч не е за пренебрегване.

Както добре знаете, напоследък собствениците на по-стари модели iPhone често са изправени пред дилемата дали да инсталират новите версии на операционната система, но поне в този случай можем да кажем, че отговорът е положителен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This