Изберете Страница

iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и живота на батерията на по-старите модели iPhone

Ако все още се чудите дали да инсталирате последната версия на iOS, YouTube каналът iAppleBytes може би дава отговор на въпросите, които си задавате.

При тестовете на няколко модела iPhone с Geekbench 4 става ясно, че iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и удължава живота на батерията при по-старите телефони:

В тестовета са използвани iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S и iPhone SE, работещи под iOS 13.2.3, които са тествани с Geekbench 4 и след това ъпдейтнати да iOS 13.3 за нови тестове. В резултат на ъпдейта, тестовете сочат увеличена производителност и до 30-40 минути по-дълъг живот на батерията, което далеч не е за пренебрегване.

Както добре знаете, напоследък собствениците на по-стари модели iPhone често са изправени пред дилемата дали да инсталират новите версии на операционната система, но поне в този случай можем да кажем, че отговорът е положителен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар