Изберете Страница

iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и живота на батерията на по-старите модели iPhone

Ако все още се чудите дали да инсталирате последната версия на iOS, YouTube каналът iAppleBytes може би дава отговор на въпросите, които си задавате.

При тестовете на няколко модела iPhone с Geekbench 4 става ясно, че iOS 13.3 всъщност подобрява производителността и удължава живота на батерията при по-старите телефони:

В тестовета са използвани iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S и iPhone SE, работещи под iOS 13.2.3, които са тествани с Geekbench 4 и след това ъпдейтнати да iOS 13.3 за нови тестове. В резултат на ъпдейта, тестовете сочат увеличена производителност и до 30-40 минути по-дълъг живот на батерията, което далеч не е за пренебрегване.

Както добре знаете, напоследък собствениците на по-стари модели iPhone често са изправени пред дилемата дали да инсталират новите версии на операционната система, но поне в този случай можем да кажем, че отговорът е положителен.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This