Apple все още не е изгладила всички бъгове в своята iOS 10.2, но в поредица съобщения в Twitter, Сони Диксън твърди, че iOS 10.3 вече е на път.

Според него първата бета версия на операционната система ще се бъде на разположение на разработчиците още на 10 януари и ще включва нов режим Theatre mode в Control Center.

Няма как да гадаем какво точно ще представлява той, но се появиха спекулации, че това ще бъде специален телефонен режим, подходящ за кино салони и други подобни места, където дискретността е от първостепенно значение.

Дали Theatre Mode ще работи подобно на Do Not Disturb, или просто ще заглушава всички видове сигнали, когато е включен, ще разберем, едва когато новата версия на операционната система достигне до разработчиците, но част от предположенията за новия режим са, че най-сетне ще донесе дългоочаквания Dark Mode и Сони Диксън ги потвърди в кореспонденцията си с 9to5Mac, където споменава, че Theatre Mode може да е „подобрена версия на Dark Mode”.

Остава да изчакаме още седмица, за да видим дали компанията ще пусне своята iOS 10.3 точно на 10 януари и какво всъщност представлява Theatre Mode.