Изберете Страница

iOS 10.3 може да въведе нови режим Theatre mode

Apple все още не е изгладила всички бъгове в своята iOS 10.2, но в поредица съобщения в Twitter, Сони Диксън твърди, че iOS 10.3 вече е на път.

Според него първата бета версия на операционната система ще се бъде на разположение на разработчиците още на 10 януари и ще включва нов режим Theatre mode в Control Center.

Няма как да гадаем какво точно ще представлява той, но се появиха спекулации, че това ще бъде специален телефонен режим, подходящ за кино салони и други подобни места, където дискретността е от първостепенно значение.

Дали Theatre Mode ще работи подобно на Do Not Disturb, или просто ще заглушава всички видове сигнали, когато е включен, ще разберем, едва когато новата версия на операционната система достигне до разработчиците, но част от предположенията за новия режим са, че най-сетне ще донесе дългоочаквания Dark Mode и Сони Диксън ги потвърди в кореспонденцията си с 9to5Mac, където споменава, че Theatre Mode може да е „подобрена версия на Dark Mode”.

Остава да изчакаме още седмица, за да видим дали компанията ще пусне своята iOS 10.3 точно на 10 януари и какво всъщност представлява Theatre Mode.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This