Изберете Страница

iOS 10.3 може да въведе нови режим Theatre mode

Apple все още не е изгладила всички бъгове в своята iOS 10.2, но в поредица съобщения в Twitter, Сони Диксън твърди, че iOS 10.3 вече е на път.

Според него първата бета версия на операционната система ще се бъде на разположение на разработчиците още на 10 януари и ще включва нов режим Theatre mode в Control Center.

Няма как да гадаем какво точно ще представлява той, но се появиха спекулации, че това ще бъде специален телефонен режим, подходящ за кино салони и други подобни места, където дискретността е от първостепенно значение.

Дали Theatre Mode ще работи подобно на Do Not Disturb, или просто ще заглушава всички видове сигнали, когато е включен, ще разберем, едва когато новата версия на операционната система достигне до разработчиците, но част от предположенията за новия режим са, че най-сетне ще донесе дългоочаквания Dark Mode и Сони Диксън ги потвърди в кореспонденцията си с 9to5Mac, където споменава, че Theatre Mode може да е „подобрена версия на Dark Mode”.

Остава да изчакаме още седмица, за да видим дали компанията ще пусне своята iOS 10.3 точно на 10 януари и какво всъщност представлява Theatre Mode.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This