Изберете страница

iOS 10.3 може да въведе нови режим Theatre mode

Apple все още не е изгладила всички бъгове в своята iOS 10.2, но в поредица съобщения в Twitter, Сони Диксън твърди, че iOS 10.3 вече е на път.

Според него първата бета версия на операционната система ще се бъде на разположение на разработчиците още на 10 януари и ще включва нов режим Theatre mode в Control Center.

Няма как да гадаем какво точно ще представлява той, но се появиха спекулации, че това ще бъде специален телефонен режим, подходящ за кино салони и други подобни места, където дискретността е от първостепенно значение.

Дали Theatre Mode ще работи подобно на Do Not Disturb, или просто ще заглушава всички видове сигнали, когато е включен, ще разберем, едва когато новата версия на операционната система достигне до разработчиците, но част от предположенията за новия режим са, че най-сетне ще донесе дългоочаквания Dark Mode и Сони Диксън ги потвърди в кореспонденцията си с 9to5Mac, където споменава, че Theatre Mode може да е „подобрена версия на Dark Mode”.

Остава да изчакаме още седмица, за да видим дали компанията ще пусне своята iOS 10.3 точно на 10 януари и какво всъщност представлява Theatre Mode.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This