Изберете Страница

Instapaper Premium вече е безплатно за всички!

Вече не трябва да плащате, за да получите най-доброто от популярното приложение Instapaper!

Pinterest, която придоби правата върху приложението за отложено четене по-рано тази година, обяви, че функцията Premium вече е достъпна безплатно за всички потребители, а тези от тях, които са платили за годишен абонамент, ще получат пропорционално възстановяване на таксата.

Какво представлява Instapaper?

За тези от вас, които не са запознати с това приложение, ще кажем, че то ви позволява да запишете различни статии, които да прочетете по-късно и винаги е било безплатно, но най-полезните му функции, като text to speech playlists и възможността за търсене в запазените текстове, бяха достъпни само за платените потребители, а абонаментът беше 2.99 долара месечно или 29.99 долара годишно.

Когато Instapaper беше независимо приложеине, то използваше приходите от абонаментните такси и рекламите, за да се развива, но сега, когато Pinterest стана официален негов собственик, компанията очевидно може да си позволи да го направи напълно безплатно за всички, като по този начин ще се конкурира пряко с Pocket, чийто абонамент е 4.99 долара месечно или 44.99 долара годишно.

Този ход ще успокои и феновете на Instapaper, които бяха притеснени за бъдещето му, след придобиването. Говорител на Pinterest заяви пред Mashable, че компанията планира да продължи работа по него като самостоятелен продукт и ще осигури редовните му актуализации в бъдеще, както и редица нови функции.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This