Изберете страница

Instapaper Premium вече е безплатно за всички!

Вече не трябва да плащате, за да получите най-доброто от популярното приложение Instapaper!

Pinterest, която придоби правата върху приложението за отложено четене по-рано тази година, обяви, че функцията Premium вече е достъпна безплатно за всички потребители, а тези от тях, които са платили за годишен абонамент, ще получат пропорционално възстановяване на таксата.

Какво представлява Instapaper?

За тези от вас, които не са запознати с това приложение, ще кажем, че то ви позволява да запишете различни статии, които да прочетете по-късно и винаги е било безплатно, но най-полезните му функции, като text to speech playlists и възможността за търсене в запазените текстове, бяха достъпни само за платените потребители, а абонаментът беше 2.99 долара месечно или 29.99 долара годишно.

Когато Instapaper беше независимо приложеине, то използваше приходите от абонаментните такси и рекламите, за да се развива, но сега, когато Pinterest стана официален негов собственик, компанията очевидно може да си позволи да го направи напълно безплатно за всички, като по този начин ще се конкурира пряко с Pocket, чийто абонамент е 4.99 долара месечно или 44.99 долара годишно.

Този ход ще успокои и феновете на Instapaper, които бяха притеснени за бъдещето му, след придобиването. Говорител на Pinterest заяви пред Mashable, че компанията планира да продължи работа по него като самостоятелен продукт и ще осигури редовните му актуализации в бъдеще, както и редица нови функции.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This