Изберете Страница

Instapaper Premium вече е безплатно за всички!

Вече не трябва да плащате, за да получите най-доброто от популярното приложение Instapaper!

Pinterest, която придоби правата върху приложението за отложено четене по-рано тази година, обяви, че функцията Premium вече е достъпна безплатно за всички потребители, а тези от тях, които са платили за годишен абонамент, ще получат пропорционално възстановяване на таксата.

Какво представлява Instapaper?

За тези от вас, които не са запознати с това приложение, ще кажем, че то ви позволява да запишете различни статии, които да прочетете по-късно и винаги е било безплатно, но най-полезните му функции, като text to speech playlists и възможността за търсене в запазените текстове, бяха достъпни само за платените потребители, а абонаментът беше 2.99 долара месечно или 29.99 долара годишно.

Когато Instapaper беше независимо приложеине, то използваше приходите от абонаментните такси и рекламите, за да се развива, но сега, когато Pinterest стана официален негов собственик, компанията очевидно може да си позволи да го направи напълно безплатно за всички, като по този начин ще се конкурира пряко с Pocket, чийто абонамент е 4.99 долара месечно или 44.99 долара годишно.

Този ход ще успокои и феновете на Instapaper, които бяха притеснени за бъдещето му, след придобиването. Говорител на Pinterest заяви пред Mashable, че компанията планира да продължи работа по него като самостоятелен продукт и ще осигури редовните му актуализации в бъдеще, както и редица нови функции.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This