Изберете Страница

iMac 2021 ще пристигне в пет цвята

Джон Просър твърди, че предстоящите модели iMac 2021 ще се предлага в пет цветови опции, отразяващи цветовете на четвъртото поколение iPad Air и разкри някои допълнителни подробности за Mac Pro с Apple Silicon.

В новото си видео, Просър обясни, че преработеният iMac ще се предлага в Silver, Space Gray, Green, Sky Blue и Rose Gold. Той сподели рендери за това, как биха могли да изглеждат цветовите опции, но отбеляза, че все още не е видял задната част на новия дизайн и те са чисто спекулативни.

Просър обясни още, че гамата от цветове има за цел да се възползва от носталгията по оригиналния iMac, който се предлага в селекция от емблематични цветове като lime, strawberry, blueberry, grape и tangerine.

Преработените iMac ще са с по-тънки рамки и Apple Silicon чипове. Те се очакват от известно време, но не е ясно кога ще бъдат пуснати и дали двата размера ще излязат едновременно.

Просър очертава и редица допълнителни подробности за предстоящия Mac Pro с Apple Silicon, подкрепяйки предишни слухове, че той ще е наполовината по-малък от сегашния модел и ще се позиционира между Mac Pro и Mac mini. Предполага се, че машината ще се отличава с предимно алуминиев ексетриор и може да предизвика носталгия по Power Mac G4 Cube.

Просър заяви, че новият Mac Pro ще се отличава с дизайн, който изгежда като “три до четири Mac mini, подредени един върху друг” и предостави рендери на предполагаемия му облик. Според него, машината ще е проектирана с “изчислителна единица отдолу” и “голям радиатор отгоре”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This