Изберете Страница

iMac 2021 ще пристигне в пет цвята

Джон Просър твърди, че предстоящите модели iMac 2021 ще се предлага в пет цветови опции, отразяващи цветовете на четвъртото поколение iPad Air и разкри някои допълнителни подробности за Mac Pro с Apple Silicon.

В новото си видео, Просър обясни, че преработеният iMac ще се предлага в Silver, Space Gray, Green, Sky Blue и Rose Gold. Той сподели рендери за това, как биха могли да изглеждат цветовите опции, но отбеляза, че все още не е видял задната част на новия дизайн и те са чисто спекулативни.

Просър обясни още, че гамата от цветове има за цел да се възползва от носталгията по оригиналния iMac, който се предлага в селекция от емблематични цветове като lime, strawberry, blueberry, grape и tangerine.

Преработените iMac ще са с по-тънки рамки и Apple Silicon чипове. Те се очакват от известно време, но не е ясно кога ще бъдат пуснати и дали двата размера ще излязат едновременно.

Просър очертава и редица допълнителни подробности за предстоящия Mac Pro с Apple Silicon, подкрепяйки предишни слухове, че той ще е наполовината по-малък от сегашния модел и ще се позиционира между Mac Pro и Mac mini. Предполага се, че машината ще се отличава с предимно алуминиев ексетриор и може да предизвика носталгия по Power Mac G4 Cube.

Просър заяви, че новият Mac Pro ще се отличава с дизайн, който изгежда като “три до четири Mac mini, подредени един върху друг” и предостави рендери на предполагаемия му облик. Според него, машината ще е проектирана с “изчислителна единица отдолу” и “голям радиатор отгоре”.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This