Изберете страница

Call Recorder ви позволява да записвате разговори от всяко приложение без Jailbreak

Записването на разговори на iPhone винаги е било проблем и докато тези потребители, които използват Jailbreak отдавна са в състояние да го правят, чрез различни туикове, то тези, които не желаеха да излизат извън правилата, просто трябваше да се примирят със ситуацията.

Разбира се в App Store има много приложения, които се кълнат, че могат да записват разговори, но всъщност не са достатъчно функционални и най-важното – не могат да се използват за Skype или WhatsApp например.

Тази ситуация е на път да се промени, с помощта на един аксесоар, наречен Call Recorder, със солената цена от 125 долара, който можете да намерите сред продуктите в Indiegogo. Това всъщност е адаптер, който се включва в Lightning порта на телефона и записва обажданията, независимо с кое приложение се провеждат.

Записите са във формат M4A и могат да се запазят локално в паметта на телефона, или на microSD картата в самия адаптер. Удобството на това устройство надхвърля простото записване на разговори, тъй като той има и жак за слушалки, което позволява използването на по-старите модели такива от собствениците на iPhone 7.

Indiegogo е мястото, където се продават различни неща, вече готови за доставка, вместо да се преминава целия цикъл на финансиране и това прави платформата толкова популярна. Ако наистина имате нужда да записвате своите обаждания, можете да поръчате Call Recorder и той ще ви бъде доставен в рамките на две седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This