Изберете Страница

Call Recorder ви позволява да записвате разговори от всяко приложение без Jailbreak

Записването на разговори на iPhone винаги е било проблем и докато тези потребители, които използват Jailbreak отдавна са в състояние да го правят, чрез различни туикове, то тези, които не желаеха да излизат извън правилата, просто трябваше да се примирят със ситуацията.

Разбира се в App Store има много приложения, които се кълнат, че могат да записват разговори, но всъщност не са достатъчно функционални и най-важното – не могат да се използват за Skype или WhatsApp например.

Тази ситуация е на път да се промени, с помощта на един аксесоар, наречен Call Recorder, със солената цена от 125 долара, който можете да намерите сред продуктите в Indiegogo. Това всъщност е адаптер, който се включва в Lightning порта на телефона и записва обажданията, независимо с кое приложение се провеждат.

Записите са във формат M4A и могат да се запазят локално в паметта на телефона, или на microSD картата в самия адаптер. Удобството на това устройство надхвърля простото записване на разговори, тъй като той има и жак за слушалки, което позволява използването на по-старите модели такива от собствениците на iPhone 7.

Indiegogo е мястото, където се продават различни неща, вече готови за доставка, вместо да се преминава целия цикъл на финансиране и това прави платформата толкова популярна. Ако наистина имате нужда да записвате своите обаждания, можете да поръчате Call Recorder и той ще ви бъде доставен в рамките на две седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This