Изберете страница

Call Recorder ви позволява да записвате разговори от всяко приложение без Jailbreak

Записването на разговори на iPhone винаги е било проблем и докато тези потребители, които използват Jailbreak отдавна са в състояние да го правят, чрез различни туикове, то тези, които не желаеха да излизат извън правилата, просто трябваше да се примирят със ситуацията.

Разбира се в App Store има много приложения, които се кълнат, че могат да записват разговори, но всъщност не са достатъчно функционални и най-важното – не могат да се използват за Skype или WhatsApp например.

Тази ситуация е на път да се промени, с помощта на един аксесоар, наречен Call Recorder, със солената цена от 125 долара, който можете да намерите сред продуктите в Indiegogo. Това всъщност е адаптер, който се включва в Lightning порта на телефона и записва обажданията, независимо с кое приложение се провеждат.

Записите са във формат M4A и могат да се запазят локално в паметта на телефона, или на microSD картата в самия адаптер. Удобството на това устройство надхвърля простото записване на разговори, тъй като той има и жак за слушалки, което позволява използването на по-старите модели такива от собствениците на iPhone 7.

Indiegogo е мястото, където се продават различни неща, вече готови за доставка, вместо да се преминава целия цикъл на финансиране и това прави платформата толкова популярна. Ако наистина имате нужда да записвате своите обаждания, можете да поръчате Call Recorder и той ще ви бъде доставен в рамките на две седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This