Изберете Страница

Call Recorder ви позволява да записвате разговори от всяко приложение без Jailbreak

Записването на разговори на iPhone винаги е било проблем и докато тези потребители, които използват Jailbreak отдавна са в състояние да го правят, чрез различни туикове, то тези, които не желаеха да излизат извън правилата, просто трябваше да се примирят със ситуацията.

Разбира се в App Store има много приложения, които се кълнат, че могат да записват разговори, но всъщност не са достатъчно функционални и най-важното – не могат да се използват за Skype или WhatsApp например.

Тази ситуация е на път да се промени, с помощта на един аксесоар, наречен Call Recorder, със солената цена от 125 долара, който можете да намерите сред продуктите в Indiegogo. Това всъщност е адаптер, който се включва в Lightning порта на телефона и записва обажданията, независимо с кое приложение се провеждат.

Записите са във формат M4A и могат да се запазят локално в паметта на телефона, или на microSD картата в самия адаптер. Удобството на това устройство надхвърля простото записване на разговори, тъй като той има и жак за слушалки, което позволява използването на по-старите модели такива от собствениците на iPhone 7.

Indiegogo е мястото, където се продават различни неща, вече готови за доставка, вместо да се преминава целия цикъл на финансиране и това прави платформата толкова популярна. Ако наистина имате нужда да записвате своите обаждания, можете да поръчате Call Recorder и той ще ви бъде доставен в рамките на две седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This