Изберете Страница

Apple Watch Series 7 ще се радва на голям редизайн

Известният анализатор Минг-Чи Куо, посочва в бележките си към инвеститори, че Apple ще представи редица преработени продукти следващата година и сред тях е Apple Watch.

Всъщност компанията току-що завърши серията есенни продуктови събития, които поради пандемията от коронавирус, се проведоха онлайн. Всичко започна с представянето на Apple Watch Series 6 и новия iPad Air в средата на септември, премина през серията iPhone 12 в средата на октомври и достигна апогея си с дебюта на M1 Mac преди няколко седмици. Освен това тази година компанията пусна нови iPad Pro, освежи базираните на Intel MacBook и представи наследника на iPhone SE. По време на WWDC 2020 Apple представи и новите версии на операционните си системи, включително iOS 14 и macOS Big Sur, които вече са достъпни за потребителите. Като цяло компанията има доста редовна година, по отношение на новите продукти, въпреки многобройните предизвикателства, които донесе здравната криза. Очаква се 2021 година също да ни донесе богато разнообразие от нови продукти на Apple, а Куо посочва, че компанията работи върху няколко редизайна на ключови устройства.

Анализаторът си създаде има през последните няколко години с множество точни прогнози за предстоящите ходове на гиганта, а в последната си бележка към инвеститорите, той се фокусира върху няколко нови продукта, очаквани през следващата година, включително AirPods 3, нови MacBook с М1 чип и Apple Watch Series 7. Според него, новите MacBook с Apple Silicon ще пристигнат през втората половина на 2021 година с нов дизайн и 14/16 инчови дисплеи, а в крайна сметка компанията ще прехвърли цялата си линия Mac към собствените си чипове М1. Бъдещият iPad ще донесе mini-LED дисплеи и 5G поддръжка и ще стартира също през втората половина на годината. Третото поколение на AirPods се очаква да дойде късно през второто тримесечие на 2021 година, като ще получи същия дизайн като моделите AirPods Pro, но няма да има активно шумоподтискане.

Що се отнася до Apple Watch Series 7, часовникът ще се възползва от иновативните функции за управление на здравето и подобрен дизайн на форм-фактора, твърди анализаторът, но не е ясно колко модела ще бъдат пуснати.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This