Изберете Страница

Apple Watch Series 7 се появи в регулаторни документи преди очаквания дебют през септември

Точно по график Apple регистрира нови модели Apple Watch в Евразийската икономическа комисия. Това идва наред със слуховете за Apple Watch Series 7, който ще дебютира през септември с нов форм-фактор, дизайн и други промени.

Както отбелязва Consomac, новите модели часовници, посочени в документите са A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 и A2478. Трудно е да се разграничат много подробности възоснова на тези номера, но записите в базата данни често са добър показател за графиците за пускане. Моделите iPhone 13 се появиха в Евразийската регулаторна база данни през юни.

В миналото тази база данни разкриваше предстоящи версии на продукти на Apple, включително първите Apple Silicon Mac миналата година, iPhone 12 и много други. Apple е длъжна да представи тези документи в ЕИО преди пускането на новите си продукти.

Миналата година надеждният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че Apple Watch Series 7 ще получи редизайн. Джон Просър също прогнозира, че следващите смарт часовници на компанията ще се отличават с плосък дизайн, подобен на този на iPhone 12 и ще има нов зелен цвят, представен за пръв път.

Накрая Bloomberg съобщи, че Apple Watch Series 7 ще включва по-тънки рамки на дисплея, по-бърз процесор и “актуализирана ултра широколентова функционалност”. Това би представлявало първия значим редизайн след Series 4, която беше пусната през 2018 година. Съобщава се още, че Apple е искала да добави сензор за телесна температура, но тази функция може да е отложена за следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This