Точно по график Apple регистрира нови модели Apple Watch в Евразийската икономическа комисия. Това идва наред със слуховете за Apple Watch Series 7, който ще дебютира през септември с нов форм-фактор, дизайн и други промени.

Както отбелязва Consomac, новите модели часовници, посочени в документите са A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 и A2478. Трудно е да се разграничат много подробности възоснова на тези номера, но записите в базата данни често са добър показател за графиците за пускане. Моделите iPhone 13 се появиха в Евразийската регулаторна база данни през юни.

В миналото тази база данни разкриваше предстоящи версии на продукти на Apple, включително първите Apple Silicon Mac миналата година, iPhone 12 и много други. Apple е длъжна да представи тези документи в ЕИО преди пускането на новите си продукти.

Миналата година надеждният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че Apple Watch Series 7 ще получи редизайн. Джон Просър също прогнозира, че следващите смарт часовници на компанията ще се отличават с плосък дизайн, подобен на този на iPhone 12 и ще има нов зелен цвят, представен за пръв път.

Накрая Bloomberg съобщи, че Apple Watch Series 7 ще включва по-тънки рамки на дисплея, по-бърз процесор и “актуализирана ултра широколентова функционалност”. Това би представлявало първия значим редизайн след Series 4, която беше пусната през 2018 година. Съобщава се още, че Apple е искала да добави сензор за телесна температура, но тази функция може да е отложена за следващата година.