Изберете Страница

Apple Watch Series 7 се появи в регулаторни документи преди очаквания дебют през септември

Точно по график Apple регистрира нови модели Apple Watch в Евразийската икономическа комисия. Това идва наред със слуховете за Apple Watch Series 7, който ще дебютира през септември с нов форм-фактор, дизайн и други промени.

Както отбелязва Consomac, новите модели часовници, посочени в документите са A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 и A2478. Трудно е да се разграничат много подробности възоснова на тези номера, но записите в базата данни често са добър показател за графиците за пускане. Моделите iPhone 13 се появиха в Евразийската регулаторна база данни през юни.

В миналото тази база данни разкриваше предстоящи версии на продукти на Apple, включително първите Apple Silicon Mac миналата година, iPhone 12 и много други. Apple е длъжна да представи тези документи в ЕИО преди пускането на новите си продукти.

Миналата година надеждният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че Apple Watch Series 7 ще получи редизайн. Джон Просър също прогнозира, че следващите смарт часовници на компанията ще се отличават с плосък дизайн, подобен на този на iPhone 12 и ще има нов зелен цвят, представен за пръв път.

Накрая Bloomberg съобщи, че Apple Watch Series 7 ще включва по-тънки рамки на дисплея, по-бърз процесор и “актуализирана ултра широколентова функционалност”. Това би представлявало първия значим редизайн след Series 4, която беше пусната през 2018 година. Съобщава се още, че Apple е искала да добави сензор за телесна температура, но тази функция може да е отложена за следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This