Изберете страница

Apple Watch Series 3 може би ще е с по-тънък корпус

Нова заявка за патент, подадена през юни тази година сочи, че Apple търси начин да направи своя часовник оше по-елегантен и желан.

В документа сe описва технология, която ще позволи вграждането на сензора за обратна връзка в каишката на устройството, като това ще освободи значително вътрешно пространство и ще направи възможна промяната на външните размери.

Предназначен да информира потребителя за различни входящи нотификации, Taptic Engine е един от основните компоненти, разположени в шасито на Apple Watch, но евентуалното му изместване извън него, би позволило намаляване на дебелината на часовника и доближаване до механичните му събратя.

Това, че патентът е регистриран едва през това лято сочи, че комапнията от скоро разработва тази идея, но като имаме предвид по-дългия цикъл на ъпгрейд на часовниците й, можем да допуснем, че иновацията ще присъства още в следващото поколение, което се очаква да бъде представено официално през септември следващата година и да излезе на пазара през март 2018 година. Останалите промени в Series 3 включват наличието на предна камера за Face Time разговори, вградена памет от 4 или 8 GB и по-голяма самостоятелност по отношение на връзката с iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This