Изберете Страница

Apple Watch Series 3 може би ще е с по-тънък корпус

Нова заявка за патент, подадена през юни тази година сочи, че Apple търси начин да направи своя часовник оше по-елегантен и желан.

В документа сe описва технология, която ще позволи вграждането на сензора за обратна връзка в каишката на устройството, като това ще освободи значително вътрешно пространство и ще направи възможна промяната на външните размери.

Предназначен да информира потребителя за различни входящи нотификации, Taptic Engine е един от основните компоненти, разположени в шасито на Apple Watch, но евентуалното му изместване извън него, би позволило намаляване на дебелината на часовника и доближаване до механичните му събратя.

Това, че патентът е регистриран едва през това лято сочи, че комапнията от скоро разработва тази идея, но като имаме предвид по-дългия цикъл на ъпгрейд на часовниците й, можем да допуснем, че иновацията ще присъства още в следващото поколение, което се очаква да бъде представено официално през септември следващата година и да излезе на пазара през март 2018 година. Останалите промени в Series 3 включват наличието на предна камера за Face Time разговори, вградена памет от 4 или 8 GB и по-голяма самостоятелност по отношение на връзката с iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This