Изберете Страница

Apple Watch Series 2 вече не се продава

Apple прекрати продажбите на Apple Watch Series 2, след като представи неговия наследник по-рано тази седмица. Моделиет от Series 1 все още са на разположение и ще са налични в близко бъдеще, като по-достъпна алтернатива на новото поколение часовници.

Apple Watch Series 2 донесе значителни подобрения спрямо оригиналния модела, добавяйки GPS свързаност, много по-бърз двуядрен процесор, по-ярък дисплей, по-голяма батерия и подобрена водоустойчвост, която ви позволява да плувате със своя любим часовник, но за да разшири пропастта между най-евтините и най-скъпите си предложения, Apple прекрати изцяло продажбите на второто поколение. Часовниците са премахнати от онлайн магазина и вероятно няма да бъдат достъпни и във физическите й магазини.

Така, ако имате нужда от повече функционалност, ще трябва да си купите модел от новата Series 3, която се продава за 330 долара, без LTE свързаност и близо 400 долара за Cellular версията. Единственият друг достъпен вариант са часовниците от Series 1, чиято цена вече започва от 280 долара, които обаче имат същия дисплей като оригиналния модел, не предлагат GPS функционалност имат по-малка батерия и са устойчиви само на пръски вода, така че с тях не можете да плувате.

Apple Watch Series 2 все още е налична при различни търговци от трети страни, така че, ако сте планирали покупката на такъв модел, може би трябва да побързате.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This