Изберете страница

Apple Watch Series 2 вече не се продава

Apple прекрати продажбите на Apple Watch Series 2, след като представи неговия наследник по-рано тази седмица. Моделиет от Series 1 все още са на разположение и ще са налични в близко бъдеще, като по-достъпна алтернатива на новото поколение часовници.

Apple Watch Series 2 донесе значителни подобрения спрямо оригиналния модела, добавяйки GPS свързаност, много по-бърз двуядрен процесор, по-ярък дисплей, по-голяма батерия и подобрена водоустойчвост, която ви позволява да плувате със своя любим часовник, но за да разшири пропастта между най-евтините и най-скъпите си предложения, Apple прекрати изцяло продажбите на второто поколение. Часовниците са премахнати от онлайн магазина и вероятно няма да бъдат достъпни и във физическите й магазини.

Така, ако имате нужда от повече функционалност, ще трябва да си купите модел от новата Series 3, която се продава за 330 долара, без LTE свързаност и близо 400 долара за Cellular версията. Единственият друг достъпен вариант са часовниците от Series 1, чиято цена вече започва от 280 долара, които обаче имат същия дисплей като оригиналния модел, не предлагат GPS функционалност имат по-малка батерия и са устойчиви само на пръски вода, така че с тях не можете да плувате.

Apple Watch Series 2 все още е налична при различни търговци от трети страни, така че, ако сте планирали покупката на такъв модел, може би трябва да побързате.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This