Изберете Страница

Apple Watch Series 2 вече не се продава

Apple прекрати продажбите на Apple Watch Series 2, след като представи неговия наследник по-рано тази седмица. Моделиет от Series 1 все още са на разположение и ще са налични в близко бъдеще, като по-достъпна алтернатива на новото поколение часовници.

Apple Watch Series 2 донесе значителни подобрения спрямо оригиналния модела, добавяйки GPS свързаност, много по-бърз двуядрен процесор, по-ярък дисплей, по-голяма батерия и подобрена водоустойчвост, която ви позволява да плувате със своя любим часовник, но за да разшири пропастта между най-евтините и най-скъпите си предложения, Apple прекрати изцяло продажбите на второто поколение. Часовниците са премахнати от онлайн магазина и вероятно няма да бъдат достъпни и във физическите й магазини.

Така, ако имате нужда от повече функционалност, ще трябва да си купите модел от новата Series 3, която се продава за 330 долара, без LTE свързаност и близо 400 долара за Cellular версията. Единственият друг достъпен вариант са часовниците от Series 1, чиято цена вече започва от 280 долара, които обаче имат същия дисплей като оригиналния модел, не предлагат GPS функционалност имат по-малка батерия и са устойчиви само на пръски вода, така че с тях не можете да плувате.

Apple Watch Series 2 все още е налична при различни търговци от трети страни, така че, ако сте планирали покупката на такъв модел, може би трябва да побързате.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This