Изберете Страница

Apple Watch Series 2 вече не се продава

Apple прекрати продажбите на Apple Watch Series 2, след като представи неговия наследник по-рано тази седмица. Моделиет от Series 1 все още са на разположение и ще са налични в близко бъдеще, като по-достъпна алтернатива на новото поколение часовници.

Apple Watch Series 2 донесе значителни подобрения спрямо оригиналния модела, добавяйки GPS свързаност, много по-бърз двуядрен процесор, по-ярък дисплей, по-голяма батерия и подобрена водоустойчвост, която ви позволява да плувате със своя любим часовник, но за да разшири пропастта между най-евтините и най-скъпите си предложения, Apple прекрати изцяло продажбите на второто поколение. Часовниците са премахнати от онлайн магазина и вероятно няма да бъдат достъпни и във физическите й магазини.

Така, ако имате нужда от повече функционалност, ще трябва да си купите модел от новата Series 3, която се продава за 330 долара, без LTE свързаност и близо 400 долара за Cellular версията. Единственият друг достъпен вариант са часовниците от Series 1, чиято цена вече започва от 280 долара, които обаче имат същия дисплей като оригиналния модел, не предлагат GPS функционалност имат по-малка батерия и са устойчиви само на пръски вода, така че с тях не можете да плувате.

Apple Watch Series 2 все още е налична при различни търговци от трети страни, така че, ако сте планирали покупката на такъв модел, може би трябва да побързате.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This