Изберете страница

Apple Watch SE 2022 може да получи Always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор

Apple Watch SE 2022 може да получи always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор, но това ще го оскъпи, твърдят последните слухове. Миналата година Apple не пусна нов модел часовник от своята по-евтина линия SE, но това може би е нормално, тъй като компанията обновява тези устройства на всеки две години.

Сега LaeksApplePro твърди, че разполага с вътрешна информация, според която Apple Watch SE 2022 ще има нов процесор S7, същите размери – 40 и 44 мм, нов сензор за сърдечен ритъм и нови говорители. Това всъщност не е изненада, тъй като Apple прави това с всички свои продукти SE – пуска ги с най-добрия процесор за категорията в момента, но запазва производителността им по-дълго.

Освен това в доклада се посочва, че Apple Watch SE 2022 ще предложи по-добро аудио, както и нов сензор за сърдечен ритъм, който ще му позволи да се възползва от функцията ЕКГ, достъпна до момента само за по-скъпите модели. Това, което няма да е ново е дизайнът, твърди LeaksApplePro. Часовникът ще пристигне със същата форма и размери, като своя предшественик, представен през 2020 година, но ще предложи Always-on дисплей, като своите по-скъпи събратя.

В режим Always-on изображението на екрана се вижда непрекъснато, освен ако не изберете да го изключите, за да пестите батерия. Първият Apple Watch SE има LTPO панел, което теоритично позволява тази функционалност, което даде тласък на слуховете, че тя може да бъде отключена чрез софтуерен ъпдейт. Разбира се това така и не се случи, но явно Apple е размислила и ще я предложи в следващия си бюджетен часовник тази година.

Говорейки за всичко това трябва да обърнем внимание и на очакваната цена на Apple Watch SE 2022, която най-вероятно няма да остане същата като на неговия предшественик, но все пак ще се запази под 300 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This