Изберете Страница

Apple Watch SE 2022 може да получи Always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор

Apple Watch SE 2022 може да получи always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор, но това ще го оскъпи, твърдят последните слухове. Миналата година Apple не пусна нов модел часовник от своята по-евтина линия SE, но това може би е нормално, тъй като компанията обновява тези устройства на всеки две години.

Сега LaeksApplePro твърди, че разполага с вътрешна информация, според която Apple Watch SE 2022 ще има нов процесор S7, същите размери – 40 и 44 мм, нов сензор за сърдечен ритъм и нови говорители. Това всъщност не е изненада, тъй като Apple прави това с всички свои продукти SE – пуска ги с най-добрия процесор за категорията в момента, но запазва производителността им по-дълго.

Освен това в доклада се посочва, че Apple Watch SE 2022 ще предложи по-добро аудио, както и нов сензор за сърдечен ритъм, който ще му позволи да се възползва от функцията ЕКГ, достъпна до момента само за по-скъпите модели. Това, което няма да е ново е дизайнът, твърди LeaksApplePro. Часовникът ще пристигне със същата форма и размери, като своя предшественик, представен през 2020 година, но ще предложи Always-on дисплей, като своите по-скъпи събратя.

В режим Always-on изображението на екрана се вижда непрекъснато, освен ако не изберете да го изключите, за да пестите батерия. Първият Apple Watch SE има LTPO панел, което теоритично позволява тази функционалност, което даде тласък на слуховете, че тя може да бъде отключена чрез софтуерен ъпдейт. Разбира се това така и не се случи, но явно Apple е размислила и ще я предложи в следващия си бюджетен часовник тази година.

Говорейки за всичко това трябва да обърнем внимание и на очакваната цена на Apple Watch SE 2022, която най-вероятно няма да остане същата като на неговия предшественик, но все пак ще се запази под 300 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This