Изберете страница

Apple Watch SE 2022 може да получи Always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор

Apple Watch SE 2022 може да получи always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор, но това ще го оскъпи, твърдят последните слухове. Миналата година Apple не пусна нов модел часовник от своята по-евтина линия SE, но това може би е нормално, тъй като компанията обновява тези устройства на всеки две години.

Сега LaeksApplePro твърди, че разполага с вътрешна информация, според която Apple Watch SE 2022 ще има нов процесор S7, същите размери – 40 и 44 мм, нов сензор за сърдечен ритъм и нови говорители. Това всъщност не е изненада, тъй като Apple прави това с всички свои продукти SE – пуска ги с най-добрия процесор за категорията в момента, но запазва производителността им по-дълго.

Освен това в доклада се посочва, че Apple Watch SE 2022 ще предложи по-добро аудио, както и нов сензор за сърдечен ритъм, който ще му позволи да се възползва от функцията ЕКГ, достъпна до момента само за по-скъпите модели. Това, което няма да е ново е дизайнът, твърди LeaksApplePro. Часовникът ще пристигне със същата форма и размери, като своя предшественик, представен през 2020 година, но ще предложи Always-on дисплей, като своите по-скъпи събратя.

В режим Always-on изображението на екрана се вижда непрекъснато, освен ако не изберете да го изключите, за да пестите батерия. Първият Apple Watch SE има LTPO панел, което теоритично позволява тази функционалност, което даде тласък на слуховете, че тя може да бъде отключена чрез софтуерен ъпдейт. Разбира се това така и не се случи, но явно Apple е размислила и ще я предложи в следващия си бюджетен часовник тази година.

Говорейки за всичко това трябва да обърнем внимание и на очакваната цена на Apple Watch SE 2022, която най-вероятно няма да остане същата като на неговия предшественик, но все пак ще се запази под 300 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This