Изберете Страница

Apple Watch SE 2022 може да получи Always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор

Apple Watch SE 2022 може да получи always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор, но това ще го оскъпи, твърдят последните слухове. Миналата година Apple не пусна нов модел часовник от своята по-евтина линия SE, но това може би е нормално, тъй като компанията обновява тези устройства на всеки две години.

Сега LaeksApplePro твърди, че разполага с вътрешна информация, според която Apple Watch SE 2022 ще има нов процесор S7, същите размери – 40 и 44 мм, нов сензор за сърдечен ритъм и нови говорители. Това всъщност не е изненада, тъй като Apple прави това с всички свои продукти SE – пуска ги с най-добрия процесор за категорията в момента, но запазва производителността им по-дълго.

Освен това в доклада се посочва, че Apple Watch SE 2022 ще предложи по-добро аудио, както и нов сензор за сърдечен ритъм, който ще му позволи да се възползва от функцията ЕКГ, достъпна до момента само за по-скъпите модели. Това, което няма да е ново е дизайнът, твърди LeaksApplePro. Часовникът ще пристигне със същата форма и размери, като своя предшественик, представен през 2020 година, но ще предложи Always-on дисплей, като своите по-скъпи събратя.

В режим Always-on изображението на екрана се вижда непрекъснато, освен ако не изберете да го изключите, за да пестите батерия. Първият Apple Watch SE има LTPO панел, което теоритично позволява тази функционалност, което даде тласък на слуховете, че тя може да бъде отключена чрез софтуерен ъпдейт. Разбира се това така и не се случи, но явно Apple е размислила и ще я предложи в следващия си бюджетен часовник тази година.

Говорейки за всичко това трябва да обърнем внимание и на очакваната цена на Apple Watch SE 2022, която най-вероятно няма да остане същата като на неговия предшественик, но все пак ще се запази под 300 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила

Apple напредва в разработката на своите AR/VR очила, твърдят последните слухове. И не само това – миналата седмица компанията е демонстрирала прототип на устройството пред членове на борда, което сочи, че то вече е в напреднал етап на разработка и може да дебютира...

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Нов слух съживява надеждите на феновете за промяна в дизайна на Apple Watch

Феновете на Apple отдавна си мечтаят за промяна в дизайна на иначе най-продавания смарт часовник в света. Още миналата година се появиха спекулации, че компанията най-сетне ще се вслуша в техните желания и Apple Watch Series 7 ще пристигне с плоски ръбове, подобни на...

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone

Apple експериментира с e-Link външен дисплей за своя сгъваем iPhone, твъди известният анализатор Минг-Чи Куо в Twitter. В следващия си пост Куо разясни, че най-вероятно става въпрос за тестване на цветен дисплей с електронно мастило, който предлага по-ярък текст и...

0 коментара

Подайте коментар