Изберете Страница

Apple Watch SE 2022 може да получи Always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор

Apple Watch SE 2022 може да получи always-on дисплей, ЕКГ и по-бърз процесор, но това ще го оскъпи, твърдят последните слухове. Миналата година Apple не пусна нов модел часовник от своята по-евтина линия SE, но това може би е нормално, тъй като компанията обновява тези устройства на всеки две години.

Сега LaeksApplePro твърди, че разполага с вътрешна информация, според която Apple Watch SE 2022 ще има нов процесор S7, същите размери – 40 и 44 мм, нов сензор за сърдечен ритъм и нови говорители. Това всъщност не е изненада, тъй като Apple прави това с всички свои продукти SE – пуска ги с най-добрия процесор за категорията в момента, но запазва производителността им по-дълго.

Освен това в доклада се посочва, че Apple Watch SE 2022 ще предложи по-добро аудио, както и нов сензор за сърдечен ритъм, който ще му позволи да се възползва от функцията ЕКГ, достъпна до момента само за по-скъпите модели. Това, което няма да е ново е дизайнът, твърди LeaksApplePro. Часовникът ще пристигне със същата форма и размери, като своя предшественик, представен през 2020 година, но ще предложи Always-on дисплей, като своите по-скъпи събратя.

В режим Always-on изображението на екрана се вижда непрекъснато, освен ако не изберете да го изключите, за да пестите батерия. Първият Apple Watch SE има LTPO панел, което теоритично позволява тази функционалност, което даде тласък на слуховете, че тя може да бъде отключена чрез софтуерен ъпдейт. Разбира се това така и не се случи, но явно Apple е размислила и ще я предложи в следващия си бюджетен часовник тази година.

Говорейки за всичко това трябва да обърнем внимание и на очакваната цена на Apple Watch SE 2022, която най-вероятно няма да остане същата като на неговия предшественик, но все пак ще се запази под 300 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This