Вече сте се отегчили да носите своя Apple Watch на китката на ръката, или просто търсите начин да привлечете вниманието на околните? Ако харесвате джобните часовници от миналото, можете да хвърлите един поглед на Bucardo Pocket Watch. Това е един наистина нестандартен аксесоар, който ще превърне любимия ви Apple Watch в класически джобен часовник от миналото, който със сигурност изглежда оригинално.

За да подсигури по-добро захващане, Bucardo Pocket Watch има метален капак, а лъскавата му, регулируема верижка няма да позволи на часовника да изпадне от джоба ви.

За да поставите Apple Watch в този калъф трябва само да махнете каишката му, което отнема секунди, но имайте предвид, че това значително намалява неговата полезност, тъй като той вече няма да може да следи здравните ви показатели толкова ефективно и да ви уведомява за получени известия, чрез тактилната връзка.

Разбира се всичко зависи от това дали искате да имате стандартен смарт часовник, или да изпъкнете с екстравагантно бижу, което да привлече погледите на хората около вас. Bucardo Pocket Watch се предлага в сребисто и златисто, а цената му варира според модела часовник и започва от 119 долара.