Изберете страница

Apple Watch може да се превърне в класически джобен часовник за секунди

Вече сте се отегчили да носите своя Apple Watch на китката на ръката, или просто търсите начин да привлечете вниманието на околните? Ако харесвате джобните часовници от миналото, можете да хвърлите един поглед на Bucardo Pocket Watch. Това е един наистина нестандартен аксесоар, който ще превърне любимия ви Apple Watch в класически джобен часовник от миналото, който със сигурност изглежда оригинално.

За да подсигури по-добро захващане, Bucardo Pocket Watch има метален капак, а лъскавата му, регулируема верижка няма да позволи на часовника да изпадне от джоба ви.

За да поставите Apple Watch в този калъф трябва само да махнете каишката му, което отнема секунди, но имайте предвид, че това значително намалява неговата полезност, тъй като той вече няма да може да следи здравните ви показатели толкова ефективно и да ви уведомява за получени известия, чрез тактилната връзка.

Разбира се всичко зависи от това дали искате да имате стандартен смарт часовник, или да изпъкнете с екстравагантно бижу, което да привлече погледите на хората около вас. Bucardo Pocket Watch се предлага в сребисто и златисто, а цената му варира според модела часовник и започва от 119 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This