Изберете страница

Apple Watch може да се превърне в класически джобен часовник за секунди

Вече сте се отегчили да носите своя Apple Watch на китката на ръката, или просто търсите начин да привлечете вниманието на околните? Ако харесвате джобните часовници от миналото, можете да хвърлите един поглед на Bucardo Pocket Watch. Това е един наистина нестандартен аксесоар, който ще превърне любимия ви Apple Watch в класически джобен часовник от миналото, който със сигурност изглежда оригинално.

За да подсигури по-добро захващане, Bucardo Pocket Watch има метален капак, а лъскавата му, регулируема верижка няма да позволи на часовника да изпадне от джоба ви.

За да поставите Apple Watch в този калъф трябва само да махнете каишката му, което отнема секунди, но имайте предвид, че това значително намалява неговата полезност, тъй като той вече няма да може да следи здравните ви показатели толкова ефективно и да ви уведомява за получени известия, чрез тактилната връзка.

Разбира се всичко зависи от това дали искате да имате стандартен смарт часовник, или да изпъкнете с екстравагантно бижу, което да привлече погледите на хората около вас. Bucardo Pocket Watch се предлага в сребисто и златисто, а цената му варира според модела часовник и започва от 119 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This