Изберете Страница

Apple Watch може да се превърне в класически джобен часовник за секунди

Вече сте се отегчили да носите своя Apple Watch на китката на ръката, или просто търсите начин да привлечете вниманието на околните? Ако харесвате джобните часовници от миналото, можете да хвърлите един поглед на Bucardo Pocket Watch. Това е един наистина нестандартен аксесоар, който ще превърне любимия ви Apple Watch в класически джобен часовник от миналото, който със сигурност изглежда оригинално.

За да подсигури по-добро захващане, Bucardo Pocket Watch има метален капак, а лъскавата му, регулируема верижка няма да позволи на часовника да изпадне от джоба ви.

За да поставите Apple Watch в този калъф трябва само да махнете каишката му, което отнема секунди, но имайте предвид, че това значително намалява неговата полезност, тъй като той вече няма да може да следи здравните ви показатели толкова ефективно и да ви уведомява за получени известия, чрез тактилната връзка.

Разбира се всичко зависи от това дали искате да имате стандартен смарт часовник, или да изпъкнете с екстравагантно бижу, което да привлече погледите на хората около вас. Bucardo Pocket Watch се предлага в сребисто и златисто, а цената му варира според модела часовник и започва от 119 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This