Изберете Страница

Apple Watch може да се превърне в класически джобен часовник за секунди

Вече сте се отегчили да носите своя Apple Watch на китката на ръката, или просто търсите начин да привлечете вниманието на околните? Ако харесвате джобните часовници от миналото, можете да хвърлите един поглед на Bucardo Pocket Watch. Това е един наистина нестандартен аксесоар, който ще превърне любимия ви Apple Watch в класически джобен часовник от миналото, който със сигурност изглежда оригинално.

За да подсигури по-добро захващане, Bucardo Pocket Watch има метален капак, а лъскавата му, регулируема верижка няма да позволи на часовника да изпадне от джоба ви.

За да поставите Apple Watch в този калъф трябва само да махнете каишката му, което отнема секунди, но имайте предвид, че това значително намалява неговата полезност, тъй като той вече няма да може да следи здравните ви показатели толкова ефективно и да ви уведомява за получени известия, чрез тактилната връзка.

Разбира се всичко зависи от това дали искате да имате стандартен смарт часовник, или да изпъкнете с екстравагантно бижу, което да привлече погледите на хората около вас. Bucardo Pocket Watch се предлага в сребисто и златисто, а цената му варира според модела часовник и започва от 119 долара.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно

Години наред достъпът до бета версиите за разработчици на iOS се осъществяваше само чрез съответния акаунт с годишен абонамент 99 долара. Тази година Apple пусна бета версията за разработчици на iOS 17 безплатно за всички, които са се регистрирали като разработчици....

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Всичко, което Apple представи на WWDCV 2023

Apple постави началото на изцяло нова категория устройства с първите си очила за смесена реалност Vision Pro. Компанията ги определя като “революционен пространствен компютър, който безпроблемно смесва дигитално съдържание с физическия свят”. Те разполагат с изцяло...

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила

Apple ще направи практическа демонстрация на новите си AR/VR очила по време на WWDC 2023, като ще даде възможност на някои разработчици и присъстващи да ги изпробват след обявяването им, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. Компанията изгради нова структура в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This