Изберете страница

Apple Maps вече предлага детайли и сателитни изображения на Apple Park

Новият кампус на Apple ще отвори врати официално през следващия месец, но компанията актуализира своето навигационно приложение Maps със сателитните му изображения н описание.

Както можете да видите в приложените снимки, сред тях ще намерите красиви 3D изображения на Apple Park, макар и не съвсем актуални:

Новият кампус не винаги излиза като първи резултат при търсене на думата „Apple Park” в Maps, но все пак е една от предложените опции, докато преди актуализацията въобще не се появяваше.

Сателитните изображения като че ли не са съвсем актуални и не съответстват на записаните с дрон видеа, които сме виждали. Слънчевите панели на покрива не са напълно инсталирани, а озеленяването е в начален стадий. Трябва да отбележим, че залата Steve Jobs Theater също е включена в списъка с места, но за нея няма много конкретна информация, въпреки че в допълнение към сателитните снимки, вече имаме доста точно описание и предосатвени от потребители изображения от Wikipedia. Липсва точен адрес, но можете да получите насоки, като изберете опцията „Dirctions”, а връзка ще ви пренасочи към сайта на компанията и описанието на кампуса.

Новият Apple Park ще бъде открит следващия месец, а служителите му постепенно ще започнат да се нанасят, но строителните дейности все още продължават, въпреки че според слуховете там ще се проведе пролетното събите на компанията, на което ще бъдат представени новите iPad.

Можете да разгледате информацията за кампуса от всяко устройство с iOS.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This