Изберете Страница

Apple Maps вече предлага детайли и сателитни изображения на Apple Park

Новият кампус на Apple ще отвори врати официално през следващия месец, но компанията актуализира своето навигационно приложение Maps със сателитните му изображения н описание.

Както можете да видите в приложените снимки, сред тях ще намерите красиви 3D изображения на Apple Park, макар и не съвсем актуални:

Новият кампус не винаги излиза като първи резултат при търсене на думата „Apple Park” в Maps, но все пак е една от предложените опции, докато преди актуализацията въобще не се появяваше.

Сателитните изображения като че ли не са съвсем актуални и не съответстват на записаните с дрон видеа, които сме виждали. Слънчевите панели на покрива не са напълно инсталирани, а озеленяването е в начален стадий. Трябва да отбележим, че залата Steve Jobs Theater също е включена в списъка с места, но за нея няма много конкретна информация, въпреки че в допълнение към сателитните снимки, вече имаме доста точно описание и предосатвени от потребители изображения от Wikipedia. Липсва точен адрес, но можете да получите насоки, като изберете опцията „Dirctions”, а връзка ще ви пренасочи към сайта на компанията и описанието на кампуса.

Новият Apple Park ще бъде открит следващия месец, а служителите му постепенно ще започнат да се нанасят, но строителните дейности все още продължават, въпреки че според слуховете там ще се проведе пролетното събите на компанията, на което ще бъдат представени новите iPad.

Можете да разгледате информацията за кампуса от всяко устройство с iOS.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще е заради големи надстройки на камерата

Увеличеният размер на моделите iPhone 16 Pro ще позволи големи надстройки на камерата, включително и перископна телефото камера и 12% по-голям сензор за основната, твърдят последните слухове. Информацията идва от китайската социална мрежа Weibo и потребител, който се...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This