Изберете страница

Apple Maps вече предлага детайли и сателитни изображения на Apple Park

Новият кампус на Apple ще отвори врати официално през следващия месец, но компанията актуализира своето навигационно приложение Maps със сателитните му изображения н описание.

Както можете да видите в приложените снимки, сред тях ще намерите красиви 3D изображения на Apple Park, макар и не съвсем актуални:

Новият кампус не винаги излиза като първи резултат при търсене на думата „Apple Park” в Maps, но все пак е една от предложените опции, докато преди актуализацията въобще не се появяваше.

Сателитните изображения като че ли не са съвсем актуални и не съответстват на записаните с дрон видеа, които сме виждали. Слънчевите панели на покрива не са напълно инсталирани, а озеленяването е в начален стадий. Трябва да отбележим, че залата Steve Jobs Theater също е включена в списъка с места, но за нея няма много конкретна информация, въпреки че в допълнение към сателитните снимки, вече имаме доста точно описание и предосатвени от потребители изображения от Wikipedia. Липсва точен адрес, но можете да получите насоки, като изберете опцията „Dirctions”, а връзка ще ви пренасочи към сайта на компанията и описанието на кампуса.

Новият Apple Park ще бъде открит следващия месец, а служителите му постепенно ще започнат да се нанасят, но строителните дейности все още продължават, въпреки че според слуховете там ще се проведе пролетното събите на компанията, на което ще бъдат представени новите iPad.

Можете да разгледате информацията за кампуса от всяко устройство с iOS.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This