Новият кампус на Apple ще отвори врати официално през следващия месец, но компанията актуализира своето навигационно приложение Maps със сателитните му изображения н описание.

Както можете да видите в приложените снимки, сред тях ще намерите красиви 3D изображения на Apple Park, макар и не съвсем актуални:

Новият кампус не винаги излиза като първи резултат при търсене на думата „Apple Park” в Maps, но все пак е една от предложените опции, докато преди актуализацията въобще не се появяваше.

Сателитните изображения като че ли не са съвсем актуални и не съответстват на записаните с дрон видеа, които сме виждали. Слънчевите панели на покрива не са напълно инсталирани, а озеленяването е в начален стадий. Трябва да отбележим, че залата Steve Jobs Theater също е включена в списъка с места, но за нея няма много конкретна информация, въпреки че в допълнение към сателитните снимки, вече имаме доста точно описание и предосатвени от потребители изображения от Wikipedia. Липсва точен адрес, но можете да получите насоки, като изберете опцията „Dirctions”, а връзка ще ви пренасочи към сайта на компанията и описанието на кампуса.

Новият Apple Park ще бъде открит следващия месец, а служителите му постепенно ще започнат да се нанасят, но строителните дейности все още продължават, въпреки че според слуховете там ще се проведе пролетното събите на компанията, на което ще бъдат представени новите iPad.

Можете да разгледате информацията за кампуса от всяко устройство с iOS.