Изберете Страница

Apple Maps вече предлага детайли и сателитни изображения на Apple Park

Новият кампус на Apple ще отвори врати официално през следващия месец, но компанията актуализира своето навигационно приложение Maps със сателитните му изображения н описание.

Както можете да видите в приложените снимки, сред тях ще намерите красиви 3D изображения на Apple Park, макар и не съвсем актуални:

Новият кампус не винаги излиза като първи резултат при търсене на думата „Apple Park” в Maps, но все пак е една от предложените опции, докато преди актуализацията въобще не се появяваше.

Сателитните изображения като че ли не са съвсем актуални и не съответстват на записаните с дрон видеа, които сме виждали. Слънчевите панели на покрива не са напълно инсталирани, а озеленяването е в начален стадий. Трябва да отбележим, че залата Steve Jobs Theater също е включена в списъка с места, но за нея няма много конкретна информация, въпреки че в допълнение към сателитните снимки, вече имаме доста точно описание и предосатвени от потребители изображения от Wikipedia. Липсва точен адрес, но можете да получите насоки, като изберете опцията „Dirctions”, а връзка ще ви пренасочи към сайта на компанията и описанието на кампуса.

Новият Apple Park ще бъде открит следващия месец, а служителите му постепенно ще започнат да се нанасят, но строителните дейности все още продължават, въпреки че според слуховете там ще се проведе пролетното събите на компанията, на което ще бъдат представени новите iPad.

Можете да разгледате информацията за кампуса от всяко устройство с iOS.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This