Изберете Страница

Apple Mac Studio ще е мощен хибрид между Mac mini и Mac Pro

Нов слух твърди, че Apple работи върху дисплей с резолюция 7К, наречен Apple Studio Display. Той обаче веднага беше последван от друг, който посочва, че компанията разработва и нов модел Mac, под името Mac Studio, който ще е мощен хибрид между Mac mini и Mac Pro.

Докладът твърди, че Mac Studio всъщност ще е мощен Mac mini, а Apple разработва два варианта – един с чип M1 Max и друг с подобрена негова версия. Mac Studio може и да не е окончателното му название, но устройството ще е насочено към професионалните потребители.

Цитира се и доклад на Bloomberg, в който се казва, че Apple работи върху по-малък Mac mini, който ще разполага с 40-ядрен CPU и 128-ядрен GPU и може би е именно Mac Studio. Това устройство ще осигури на компанията повече време за работа върху първия Apple Silicon Mac Pro, а вместо него тя може да пусне нов Intel Mac Pro.

Няма информация кога Apple може да обяви Mac Studio. Компанията вече анонсира своето пролетно събитие Peek Performance, което ще се проведе виртуално на 8 март от 20 часа българско време. По време на това събитие се очакват нови модели Mac, но няма слухове сред тях да е Mac Studio и, ако устройството дебютира утре, това ще е голяма изненада.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This