Изберете Страница

Apple ще представи четири iPhone, два Apple Watch и нов iPad

Apple още не е съобщила кога ще проведе есенното си събитие, за да обяви новите продукти и има спекулации, че то ще бъде разделено на две части.

Отдавна се очава компанията да представи четири модела iPhone, които ще са и първите й устройства, поддържащи 5G. Нов доклад обаче потвърждава това, като добавя и информация за няколко други устройства, които трябва да пристигнат в следващите месеци.

Според Bloomberg, Apple е поръчала 75 милиона iPhone за старта тази година, което е приблизително в съответствие с миналогодишния брой. В допълнение към четирите модела iPhone с безжични скорости от пето поколение, различен дизайн и по-широк избор от размери на екрана, компанията планира да представи iPad Air, който ще включва екран от край до край и две нови версии Apple Watch. На път са още по-малкият вариант на HomePod и нови слушалки, които обаче няма да носят марката Beats, посочва още изданието.

В доклада си Bloomberg пише, че iPhone ще са разделени на два модела в основния и два във високия клас, като и четирите ще поддържат 5G и ще имат OLED екрани. Всички ще са с актуализиран дизайн с остри ръбове и за пръв път ще видим тъмносин вариант. Заедно с телефоните разбира се ще пристигне официално и iOS 14, която за пръв път беше представена на конференцията на разработчиците на Apple през юни.

Що се отнася до Apple Watch, в доклада се посочва, че новата серия ще съдържа и модел от по-нисък клас, който ще се конкурира с Fitbit и други носими устройства на по-ниска цена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This