Изберете страница

Apple ще представи четири iPhone, два Apple Watch и нов iPad

Apple още не е съобщила кога ще проведе есенното си събитие, за да обяви новите продукти и има спекулации, че то ще бъде разделено на две части.

Отдавна се очава компанията да представи четири модела iPhone, които ще са и първите й устройства, поддържащи 5G. Нов доклад обаче потвърждава това, като добавя и информация за няколко други устройства, които трябва да пристигнат в следващите месеци.

Според Bloomberg, Apple е поръчала 75 милиона iPhone за старта тази година, което е приблизително в съответствие с миналогодишния брой. В допълнение към четирите модела iPhone с безжични скорости от пето поколение, различен дизайн и по-широк избор от размери на екрана, компанията планира да представи iPad Air, който ще включва екран от край до край и две нови версии Apple Watch. На път са още по-малкият вариант на HomePod и нови слушалки, които обаче няма да носят марката Beats, посочва още изданието.

В доклада си Bloomberg пише, че iPhone ще са разделени на два модела в основния и два във високия клас, като и четирите ще поддържат 5G и ще имат OLED екрани. Всички ще са с актуализиран дизайн с остри ръбове и за пръв път ще видим тъмносин вариант. Заедно с телефоните разбира се ще пристигне официално и iOS 14, която за пръв път беше представена на конференцията на разработчиците на Apple през юни.

Що се отнася до Apple Watch, в доклада се посочва, че новата серия ще съдържа и модел от по-нисък клас, който ще се конкурира с Fitbit и други носими устройства на по-ниска цена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This