Изберете Страница

Apple ще представи четири iPhone, два Apple Watch и нов iPad

Apple още не е съобщила кога ще проведе есенното си събитие, за да обяви новите продукти и има спекулации, че то ще бъде разделено на две части.

Отдавна се очава компанията да представи четири модела iPhone, които ще са и първите й устройства, поддържащи 5G. Нов доклад обаче потвърждава това, като добавя и информация за няколко други устройства, които трябва да пристигнат в следващите месеци.

Според Bloomberg, Apple е поръчала 75 милиона iPhone за старта тази година, което е приблизително в съответствие с миналогодишния брой. В допълнение към четирите модела iPhone с безжични скорости от пето поколение, различен дизайн и по-широк избор от размери на екрана, компанията планира да представи iPad Air, който ще включва екран от край до край и две нови версии Apple Watch. На път са още по-малкият вариант на HomePod и нови слушалки, които обаче няма да носят марката Beats, посочва още изданието.

В доклада си Bloomberg пише, че iPhone ще са разделени на два модела в основния и два във високия клас, като и четирите ще поддържат 5G и ще имат OLED екрани. Всички ще са с актуализиран дизайн с остри ръбове и за пръв път ще видим тъмносин вариант. Заедно с телефоните разбира се ще пристигне официално и iOS 14, която за пръв път беше представена на конференцията на разработчиците на Apple през юни.

Що се отнася до Apple Watch, в доклада се посочва, че новата серия ще съдържа и модел от по-нисък клас, който ще се конкурира с Fitbit и други носими устройства на по-ниска цена.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This