Изберете Страница

Apple ще представи нови безжични слушалки Beats заедно с iPhone 7

Всички слухове сочат, че Apple ще се откаже от традиционния 3.5 мм жак за слушалки. Може би случайно вчера компанията разкри фактът, че нов модел Beats ще бъде представен на официалното събитие следващата седмица.

Течът всъщност е част от имейл, изпратен от PR екипа на Beats до френскоговорящи журналисти. Той съдържа покана за събитието на 7 септември и изречението „ Открийте новите продукти на Beats By Dre”.

Съвсем логично е, че след като потребителите ще бъдат принудени да използват Lightning съвместими или Bluetooth слушалки, компанията да предложи нещо ново за почитателите на музиката. Безжичните слушалки Beats явно ще бъдат в центъра на събитието, заедно с новия iPhone 7.

От снимката не става ясно, дали те са Bluetooth, но тъй като повечето продукти с тази марка са, можем да допуснем, че поне един модел ще бъде, а останалите ще са съвместими с Lightning порта на iPhone. Всъщност тя е направена в Apple Store в Сан Франциско, Калифорния на 19 май тази година, докато служител пробва слушалките по време на пресконференция. Добавянето й към официален имейл обаче, явно е намек за бъдещите намерения на компанията, свързани с така спорното премахване на традиционния жак за слушалки на iPhone.

Не става ясно и дали това се AirPods, за които се спекулираше и за чието създаване е възможно Apple да се е обърнала към Beats, която закупи през 2014 година.

За щастие не остана време за догадки – всичко ще стане ясно на 7 септември, когато в 20 часа българско време ще можем да проследим на живо официалното събитие на Apple и да разберем какви изненади е приготвила компанията за нас, верните й фенове!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This