Изберете страница

Apple ще представи нови безжични слушалки Beats заедно с iPhone 7

Всички слухове сочат, че Apple ще се откаже от традиционния 3.5 мм жак за слушалки. Може би случайно вчера компанията разкри фактът, че нов модел Beats ще бъде представен на официалното събитие следващата седмица.

Течът всъщност е част от имейл, изпратен от PR екипа на Beats до френскоговорящи журналисти. Той съдържа покана за събитието на 7 септември и изречението „ Открийте новите продукти на Beats By Dre”.

Съвсем логично е, че след като потребителите ще бъдат принудени да използват Lightning съвместими или Bluetooth слушалки, компанията да предложи нещо ново за почитателите на музиката. Безжичните слушалки Beats явно ще бъдат в центъра на събитието, заедно с новия iPhone 7.

От снимката не става ясно, дали те са Bluetooth, но тъй като повечето продукти с тази марка са, можем да допуснем, че поне един модел ще бъде, а останалите ще са съвместими с Lightning порта на iPhone. Всъщност тя е направена в Apple Store в Сан Франциско, Калифорния на 19 май тази година, докато служител пробва слушалките по време на пресконференция. Добавянето й към официален имейл обаче, явно е намек за бъдещите намерения на компанията, свързани с така спорното премахване на традиционния жак за слушалки на iPhone.

Не става ясно и дали това се AirPods, за които се спекулираше и за чието създаване е възможно Apple да се е обърнала към Beats, която закупи през 2014 година.

За щастие не остана време за догадки – всичко ще стане ясно на 7 септември, когато в 20 часа българско време ще можем да проследим на живо официалното събитие на Apple и да разберем какви изненади е приготвила компанията за нас, верните й фенове!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This