Изберете Страница

Apple ще представи нови безжични слушалки Beats заедно с iPhone 7

Всички слухове сочат, че Apple ще се откаже от традиционния 3.5 мм жак за слушалки. Може би случайно вчера компанията разкри фактът, че нов модел Beats ще бъде представен на официалното събитие следващата седмица.

Течът всъщност е част от имейл, изпратен от PR екипа на Beats до френскоговорящи журналисти. Той съдържа покана за събитието на 7 септември и изречението „ Открийте новите продукти на Beats By Dre”.

Съвсем логично е, че след като потребителите ще бъдат принудени да използват Lightning съвместими или Bluetooth слушалки, компанията да предложи нещо ново за почитателите на музиката. Безжичните слушалки Beats явно ще бъдат в центъра на събитието, заедно с новия iPhone 7.

От снимката не става ясно, дали те са Bluetooth, но тъй като повечето продукти с тази марка са, можем да допуснем, че поне един модел ще бъде, а останалите ще са съвместими с Lightning порта на iPhone. Всъщност тя е направена в Apple Store в Сан Франциско, Калифорния на 19 май тази година, докато служител пробва слушалките по време на пресконференция. Добавянето й към официален имейл обаче, явно е намек за бъдещите намерения на компанията, свързани с така спорното премахване на традиционния жак за слушалки на iPhone.

Не става ясно и дали това се AirPods, за които се спекулираше и за чието създаване е възможно Apple да се е обърнала към Beats, която закупи през 2014 година.

За щастие не остана време за догадки – всичко ще стане ясно на 7 септември, когато в 20 часа българско време ще можем да проследим на живо официалното събитие на Apple и да разберем какви изненади е приготвила компанията за нас, верните й фенове!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This