Изберете страница

Apple ще представи нови безжични слушалки Beats заедно с iPhone 7

Всички слухове сочат, че Apple ще се откаже от традиционния 3.5 мм жак за слушалки. Може би случайно вчера компанията разкри фактът, че нов модел Beats ще бъде представен на официалното събитие следващата седмица.

Течът всъщност е част от имейл, изпратен от PR екипа на Beats до френскоговорящи журналисти. Той съдържа покана за събитието на 7 септември и изречението „ Открийте новите продукти на Beats By Dre”.

Съвсем логично е, че след като потребителите ще бъдат принудени да използват Lightning съвместими или Bluetooth слушалки, компанията да предложи нещо ново за почитателите на музиката. Безжичните слушалки Beats явно ще бъдат в центъра на събитието, заедно с новия iPhone 7.

От снимката не става ясно, дали те са Bluetooth, но тъй като повечето продукти с тази марка са, можем да допуснем, че поне един модел ще бъде, а останалите ще са съвместими с Lightning порта на iPhone. Всъщност тя е направена в Apple Store в Сан Франциско, Калифорния на 19 май тази година, докато служител пробва слушалките по време на пресконференция. Добавянето й към официален имейл обаче, явно е намек за бъдещите намерения на компанията, свързани с така спорното премахване на традиционния жак за слушалки на iPhone.

Не става ясно и дали това се AirPods, за които се спекулираше и за чието създаване е възможно Apple да се е обърнала към Beats, която закупи през 2014 година.

За щастие не остана време за догадки – всичко ще стане ясно на 7 септември, когато в 20 часа българско време ще можем да проследим на живо официалното събитие на Apple и да разберем какви изненади е приготвила компанията за нас, верните й фенове!

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This