Изберете страница

Apple ще добави безжично зареждане за iPad Pro още през 2022 година

Очаква се Apple да обнови гамата iPad Pro, iPad и iPad Air през 2022 година. Нов доклад сочи, че моделите iPad Pro ще получат поддръжка за безжично реверсивно зареждане.

Информацията идва от Марк Гурман и неговия седмичен блог Power On. Всъщност за реверсивно безжично зареждане на iPhone се говори отдавна, но за iPad тази функция би имала по-голям смисъл.

Докато зареждането на iPad Pro безжично изглежда по-малко полезно, като се има предвид размера на батерията, реверсивното безжично зареждане е нещо, което може да е полезно всеки ден и, което се наядваме да видим и в iPhone. Това означава, че таблетите на Apple ще могат да споделят батерията си с различни аксесоари на компанията, поставени на гърба им.

Освен опресняването на iPad Pro, в доклада на Гурман се споменава и, че Apple ще обнови текущия iPad Air и ще добави нов таблет от начално ниво. Информацията за двата продукта е малко, но всички погледи ще са насочени към това, което компанията ще направи с iPad Air, предвид статуса му на един от най-добрите таблети, които тя предлага към момента.

Наред с новите таблети, Apple ще обнови и гамата си Apple Watch, като включи изцяло ново подсилено устройство, насочено към спортуващите. В процес на разработка са и цели пет нови Мас, които също ще дебятират следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This