Изберете страница

Apple ще добави безжично зареждане за iPad Pro още през 2022 година

Очаква се Apple да обнови гамата iPad Pro, iPad и iPad Air през 2022 година. Нов доклад сочи, че моделите iPad Pro ще получат поддръжка за безжично реверсивно зареждане.

Информацията идва от Марк Гурман и неговия седмичен блог Power On. Всъщност за реверсивно безжично зареждане на iPhone се говори отдавна, но за iPad тази функция би имала по-голям смисъл.

Докато зареждането на iPad Pro безжично изглежда по-малко полезно, като се има предвид размера на батерията, реверсивното безжично зареждане е нещо, което може да е полезно всеки ден и, което се наядваме да видим и в iPhone. Това означава, че таблетите на Apple ще могат да споделят батерията си с различни аксесоари на компанията, поставени на гърба им.

Освен опресняването на iPad Pro, в доклада на Гурман се споменава и, че Apple ще обнови текущия iPad Air и ще добави нов таблет от начално ниво. Информацията за двата продукта е малко, но всички погледи ще са насочени към това, което компанията ще направи с iPad Air, предвид статуса му на един от най-добрите таблети, които тя предлага към момента.

Наред с новите таблети, Apple ще обнови и гамата си Apple Watch, като включи изцяло ново подсилено устройство, насочено към спортуващите. В процес на разработка са и цели пет нови Мас, които също ще дебятират следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This