Изберете Страница

Apple ще добави безжично зареждане за iPad Pro още през 2022 година

Очаква се Apple да обнови гамата iPad Pro, iPad и iPad Air през 2022 година. Нов доклад сочи, че моделите iPad Pro ще получат поддръжка за безжично реверсивно зареждане.

Информацията идва от Марк Гурман и неговия седмичен блог Power On. Всъщност за реверсивно безжично зареждане на iPhone се говори отдавна, но за iPad тази функция би имала по-голям смисъл.

Докато зареждането на iPad Pro безжично изглежда по-малко полезно, като се има предвид размера на батерията, реверсивното безжично зареждане е нещо, което може да е полезно всеки ден и, което се наядваме да видим и в iPhone. Това означава, че таблетите на Apple ще могат да споделят батерията си с различни аксесоари на компанията, поставени на гърба им.

Освен опресняването на iPad Pro, в доклада на Гурман се споменава и, че Apple ще обнови текущия iPad Air и ще добави нов таблет от начално ниво. Информацията за двата продукта е малко, но всички погледи ще са насочени към това, което компанията ще направи с iPad Air, предвид статуса му на един от най-добрите таблети, които тя предлага към момента.

Наред с новите таблети, Apple ще обнови и гамата си Apple Watch, като включи изцяло ново подсилено устройство, насочено към спортуващите. В процес на разработка са и цели пет нови Мас, които също ще дебятират следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Сгъваемият iPhone ще може сам да се защити при изпускане

Apple работи върху технология, която позволява на iPhone или iPad със сгъваем дисплей да откриват изпускане и незабавно да се затварят по пътя към земята, за да минимизират евентуалните щети. Наскоро подадена заявка за патент, наречена “Самоприбиращо се дисплейно...

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Нови изображения подкрепят слуховете за solid state бутони в серията iPhone 15

Още миналата година известният анализатор Минг-Чи Куо съобщи, че бутоните за сила на звука и включване в серията iPhone 15 ще претърпят генерална промяна. Става въпрос конкретно за двата Pro модела, които ще получат solid state бутони с хаптична връзка, наподобяващи...

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще добави Voice Isolation за обажданията

iOS 16.4 ще предложи нова функция за обажданията, сочат бележките към RC версията, пусната тази седмица. Функцията ще се нарича Voice Isolation и ще дава приоритет на гласа ви, блокирайки околния шум, за да направи разговорите по-ясни. Всъщност Voice Isolation е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This