Изберете Страница

Apple ще добави безжично зареждане за iPad Pro още през 2022 година

Очаква се Apple да обнови гамата iPad Pro, iPad и iPad Air през 2022 година. Нов доклад сочи, че моделите iPad Pro ще получат поддръжка за безжично реверсивно зареждане.

Информацията идва от Марк Гурман и неговия седмичен блог Power On. Всъщност за реверсивно безжично зареждане на iPhone се говори отдавна, но за iPad тази функция би имала по-голям смисъл.

Докато зареждането на iPad Pro безжично изглежда по-малко полезно, като се има предвид размера на батерията, реверсивното безжично зареждане е нещо, което може да е полезно всеки ден и, което се наядваме да видим и в iPhone. Това означава, че таблетите на Apple ще могат да споделят батерията си с различни аксесоари на компанията, поставени на гърба им.

Освен опресняването на iPad Pro, в доклада на Гурман се споменава и, че Apple ще обнови текущия iPad Air и ще добави нов таблет от начално ниво. Информацията за двата продукта е малко, но всички погледи ще са насочени към това, което компанията ще направи с iPad Air, предвид статуса му на един от най-добрите таблети, които тя предлага към момента.

Наред с новите таблети, Apple ще обнови и гамата си Apple Watch, като включи изцяло ново подсилено устройство, насочено към спортуващите. В процес на разработка са и цели пет нови Мас, които също ще дебятират следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This