Изберете Страница

Apple тихомълком разшири програмата за ремонт на AirPods Pro

Още през октомври миналата година Apple представи сервизна програма за ремонт на AirPods Pro, която адресира статичните шумове и пукащите звуци в слушалките или проблема с активното шумозаглушаване. Тогава компанията заяви, че програмата ще обхване AirPods Pro в продължение на 2 години след продажбата на слушалките.

Сега Apple тихомълком актуализира придружаващия документ за поддръжка от началото на текущия месец, разширявайки програмата. Както отбелязва Reddit, разделът “Допълнителна информация” сега сочи, че програмата обхваща засегнатите борйки AirPods Pro в продължение на 3 години след първоначалната продажба.

Клиентите, закупили AirPods Pro при старта им през 2019 година, сега ще могат да разчитат на покритие до октомври 2022 година, ако се появи проблемът, а тези, закупили слушалките през 2020 година ще могат да получат безплатен ремонт до 2023 година.

Дефектните AirPods Pro, които се обхващат от програмата показват следните проблеми: Пращене или статични звуци, които се усилват в шумна среда, при упражнения или по време на разговор по телефона. Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като загуба на басов звук или увеличаване на фоновите звуци, като например уличен шум или шум от самолет. Засегнатите бройки са произведени преди октомври 2020 година, а потребителите, срещнали посочените проблеми, могат да ги занесат безплатно в оторизиран сервиз, където те ще бъдат проверени дали отговарят на условията на програмата и съответно заменени по единично или и двете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This