Изберете Страница

Apple тихомълком разшири програмата за ремонт на AirPods Pro

Още през октомври миналата година Apple представи сервизна програма за ремонт на AirPods Pro, която адресира статичните шумове и пукащите звуци в слушалките или проблема с активното шумозаглушаване. Тогава компанията заяви, че програмата ще обхване AirPods Pro в продължение на 2 години след продажбата на слушалките.

Сега Apple тихомълком актуализира придружаващия документ за поддръжка от началото на текущия месец, разширявайки програмата. Както отбелязва Reddit, разделът “Допълнителна информация” сега сочи, че програмата обхваща засегнатите борйки AirPods Pro в продължение на 3 години след първоначалната продажба.

Клиентите, закупили AirPods Pro при старта им през 2019 година, сега ще могат да разчитат на покритие до октомври 2022 година, ако се появи проблемът, а тези, закупили слушалките през 2020 година ще могат да получат безплатен ремонт до 2023 година.

Дефектните AirPods Pro, които се обхващат от програмата показват следните проблеми: Пращене или статични звуци, които се усилват в шумна среда, при упражнения или по време на разговор по телефона. Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като загуба на басов звук или увеличаване на фоновите звуци, като например уличен шум или шум от самолет. Засегнатите бройки са произведени преди октомври 2020 година, а потребителите, срещнали посочените проблеми, могат да ги занесат безплатно в оторизиран сервиз, където те ще бъдат проверени дали отговарят на условията на програмата и съответно заменени по единично или и двете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This