Изберете страница

Apple тихомълком разшири програмата за ремонт на AirPods Pro

Още през октомври миналата година Apple представи сервизна програма за ремонт на AirPods Pro, която адресира статичните шумове и пукащите звуци в слушалките или проблема с активното шумозаглушаване. Тогава компанията заяви, че програмата ще обхване AirPods Pro в продължение на 2 години след продажбата на слушалките.

Сега Apple тихомълком актуализира придружаващия документ за поддръжка от началото на текущия месец, разширявайки програмата. Както отбелязва Reddit, разделът “Допълнителна информация” сега сочи, че програмата обхваща засегнатите борйки AirPods Pro в продължение на 3 години след първоначалната продажба.

Клиентите, закупили AirPods Pro при старта им през 2019 година, сега ще могат да разчитат на покритие до октомври 2022 година, ако се появи проблемът, а тези, закупили слушалките през 2020 година ще могат да получат безплатен ремонт до 2023 година.

Дефектните AirPods Pro, които се обхващат от програмата показват следните проблеми: Пращене или статични звуци, които се усилват в шумна среда, при упражнения или по време на разговор по телефона. Активното шумоподтискане не работи според очакванията, като загуба на басов звук или увеличаване на фоновите звуци, като например уличен шум или шум от самолет. Засегнатите бройки са произведени преди октомври 2020 година, а потребителите, срещнали посочените проблеми, могат да ги занесат безплатно в оторизиран сервиз, където те ще бъдат проверени дали отговарят на условията на програмата и съответно заменени по единично или и двете.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This