Изберете Страница

Apple тихомълком пусна ъпдейт за AirPods

Без много шум, Apple пусна фирмуер версията 3.5.1 за своите нови безжични слушалки AirPods. Ето какво трябва да знаете за него:

Актуализацията можете да направите докато слушалките са в режим на зареждане и са свързани с вашия iPhone, тя ще се инсталира във фонов режим, без да е необходима намеса от ваша страна, но изисква WiFi връзка.

Както знаете, много потребители първоначално се оплакваха от проблеми с живота на батерията на AirPods, но без каквито и да е съпътстващи пояснения към ъпдейта е трудно да се каже, дали това е отстранено с новата версия. Разпадането на връзката с по-старите устройства, също би могла да е една от кръпките, които носи този ъпдейт, така че е по-добре да го инсталирате своевременно.

Това може да стане като поставите AirPods в кутийката им и отворите капака й в близост до телефона си. Уверете се, че устройствата са свързани, след което затворете капачето и просто изчакайте няколко минути, докато фирмуера се инсталира на заден план. Можете да проверите версията му от Settings – General – About – AirPods в менюто на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This