Изберете Страница

Apple тихомълком пусна ъпдейт за AirPods

Без много шум, Apple пусна фирмуер версията 3.5.1 за своите нови безжични слушалки AirPods. Ето какво трябва да знаете за него:

Актуализацията можете да направите докато слушалките са в режим на зареждане и са свързани с вашия iPhone, тя ще се инсталира във фонов режим, без да е необходима намеса от ваша страна, но изисква WiFi връзка.

Както знаете, много потребители първоначално се оплакваха от проблеми с живота на батерията на AirPods, но без каквито и да е съпътстващи пояснения към ъпдейта е трудно да се каже, дали това е отстранено с новата версия. Разпадането на връзката с по-старите устройства, също би могла да е една от кръпките, които носи този ъпдейт, така че е по-добре да го инсталирате своевременно.

Това може да стане като поставите AirPods в кутийката им и отворите капака й в близост до телефона си. Уверете се, че устройствата са свързани, след което затворете капачето и просто изчакайте няколко минути, докато фирмуера се инсталира на заден план. Можете да проверите версията му от Settings – General – About – AirPods в менюто на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This