Изберете Страница

Apple тихомълком пусна ъпдейт за AirPods

Без много шум, Apple пусна фирмуер версията 3.5.1 за своите нови безжични слушалки AirPods. Ето какво трябва да знаете за него:

Актуализацията можете да направите докато слушалките са в режим на зареждане и са свързани с вашия iPhone, тя ще се инсталира във фонов режим, без да е необходима намеса от ваша страна, но изисква WiFi връзка.

Както знаете, много потребители първоначално се оплакваха от проблеми с живота на батерията на AirPods, но без каквито и да е съпътстващи пояснения към ъпдейта е трудно да се каже, дали това е отстранено с новата версия. Разпадането на връзката с по-старите устройства, също би могла да е една от кръпките, които носи този ъпдейт, така че е по-добре да го инсталирате своевременно.

Това може да стане като поставите AirPods в кутийката им и отворите капака й в близост до телефона си. Уверете се, че устройствата са свързани, след което затворете капачето и просто изчакайте няколко минути, докато фирмуера се инсталира на заден план. Можете да проверите версията му от Settings – General – About – AirPods в менюто на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар