Изберете страница

Apple тихомълком пусна ъпдейт за AirPods

Без много шум, Apple пусна фирмуер версията 3.5.1 за своите нови безжични слушалки AirPods. Ето какво трябва да знаете за него:

Актуализацията можете да направите докато слушалките са в режим на зареждане и са свързани с вашия iPhone, тя ще се инсталира във фонов режим, без да е необходима намеса от ваша страна, но изисква WiFi връзка.

Както знаете, много потребители първоначално се оплакваха от проблеми с живота на батерията на AirPods, но без каквито и да е съпътстващи пояснения към ъпдейта е трудно да се каже, дали това е отстранено с новата версия. Разпадането на връзката с по-старите устройства, също би могла да е една от кръпките, които носи този ъпдейт, така че е по-добре да го инсталирате своевременно.

Това може да стане като поставите AirPods в кутийката им и отворите капака й в близост до телефона си. Уверете се, че устройствата са свързани, след което затворете капачето и просто изчакайте няколко минути, докато фирмуера се инсталира на заден план. Можете да проверите версията му от Settings – General – About – AirPods в менюто на iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This