Изберете Страница

Apple сподели “Животът е само мечта” – филм, заснет с iPhone 13 Pro

Apple сподели кратък филм, наречен “Животът е само мечта”. Той е създаден от южнокорейския филмов режисьор Парк Чан-ук, известен с “Oldbow”, “The Handmaiden”, “Lady Vengeance” и др.

21-минутният филм е поръчан от компанията и разказва историята на гробар, който се нуждае от дърво, за да построи ковчег за спасителя на своето село. Той разкопава стар гроб, събуждайки призрака на древен боец.

Компанията сподели също така и клип за създаването на филма, който обяснява как Парк и неговия екип са използвали функциите на iPhone 13 Pro, за да създадат късометражния филм:

Всъщност както може би знаете, “Shot on iPhone” е продължителна рекламна кампания на Apple и тя и преди това е поръчвала късометражни филми. Съвсем наскоро тя сподели един такъв от китайския режисьор Джанг Мън, за да отпразнува китайската Нова година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This