Изберете Страница

Apple сподели “Животът е само мечта” – филм, заснет с iPhone 13 Pro

Apple сподели кратък филм, наречен “Животът е само мечта”. Той е създаден от южнокорейския филмов режисьор Парк Чан-ук, известен с “Oldbow”, “The Handmaiden”, “Lady Vengeance” и др.

21-минутният филм е поръчан от компанията и разказва историята на гробар, който се нуждае от дърво, за да построи ковчег за спасителя на своето село. Той разкопава стар гроб, събуждайки призрака на древен боец.

Компанията сподели също така и клип за създаването на филма, който обяснява как Парк и неговия екип са използвали функциите на iPhone 13 Pro, за да създадат късометражния филм:

Всъщност както може би знаете, “Shot on iPhone” е продължителна рекламна кампания на Apple и тя и преди това е поръчвала късометражни филми. Съвсем наскоро тя сподели един такъв от китайския режисьор Джанг Мън, за да отпразнува китайската Нова година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This