Изберете страница

Apple сподели “Животът е само мечта” – филм, заснет с iPhone 13 Pro

Apple сподели кратък филм, наречен “Животът е само мечта”. Той е създаден от южнокорейския филмов режисьор Парк Чан-ук, известен с “Oldbow”, “The Handmaiden”, “Lady Vengeance” и др.

21-минутният филм е поръчан от компанията и разказва историята на гробар, който се нуждае от дърво, за да построи ковчег за спасителя на своето село. Той разкопава стар гроб, събуждайки призрака на древен боец.

Компанията сподели също така и клип за създаването на филма, който обяснява как Парк и неговия екип са използвали функциите на iPhone 13 Pro, за да създадат късометражния филм:

Всъщност както може би знаете, “Shot on iPhone” е продължителна рекламна кампания на Apple и тя и преди това е поръчвала късометражни филми. Съвсем наскоро тя сподели един такъв от китайския режисьор Джанг Мън, за да отпразнува китайската Нова година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This