Изберете Страница

Apple сподели “Животът е само мечта” – филм, заснет с iPhone 13 Pro

Apple сподели кратък филм, наречен “Животът е само мечта”. Той е създаден от южнокорейския филмов режисьор Парк Чан-ук, известен с “Oldbow”, “The Handmaiden”, “Lady Vengeance” и др.

21-минутният филм е поръчан от компанията и разказва историята на гробар, който се нуждае от дърво, за да построи ковчег за спасителя на своето село. Той разкопава стар гроб, събуждайки призрака на древен боец.

Компанията сподели също така и клип за създаването на филма, който обяснява как Парк и неговия екип са използвали функциите на iPhone 13 Pro, за да създадат късометражния филм:

Всъщност както може би знаете, “Shot on iPhone” е продължителна рекламна кампания на Apple и тя и преди това е поръчвала късометражни филми. Съвсем наскоро тя сподели един такъв от китайския режисьор Джанг Мън, за да отпразнува китайската Нова година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This