За съжаление феновете на Apple не останаха доволни от iOS 13, която дойде преди два месеца, носейки значително количество бъгове, а на компанията се наложи доста честичко да пуска ъпдейти, за да ги отстрани.

Снощи получихме iOS 13.2.3 и както вече може би сте забелязали, тя не носи никакви нови функции, а просто е поредния фикс за бъговете. Ето какво е новото в нея – поправка за проблема с неработещото търсене в системата и приложенията Mail, Files и Notes, поправка за бъга, при който снимки, линкове и други прикачени файлове не се визуализират в Messages, поправка за бъга, който пречи на приложенията да теглят съдържание във фонов режим и не на последно място, поправка на проблема с Mail, което не може да изтегля новите съобщения.

Актуализацията идва след сравнително големия период от десетина дни, което може би означава, че нещата вече навлизат в ритъм, а бета тестовете на iOS 13.3 вече започнаха, така че може би следващият ъпдейт, който ще получим ще е направо iOS 13.3, където се очакват нови неща от функционална гледна точка, а не само поправки.