Изберете Страница

Apple пусна iOS 12.4 с възможност за безжична миграция на данни

Снощи Apple пусна официалната версия на iOS 12.4, която въвежда нова възможност за директно прехвърляне на данни от стария към новия iPhone по време на първоначалните настройки, подобрения в Apple News+ и сигурността.

Наред с това iOS 12.4 носи и решение на проблемите с приложението Walkie Talkie, което отново функционира нормално, след като беше спряно наскоро заради откриването на уязвимост в сигурността, както и поддръжка за HomePod в Япония и Тайван. Смята се още, че тази актуализация включва поддръжка за Apple Card, постаявйки основите за въвеждането на новата кредитна карта, която ще заработи през есента, но това не е споменато в бележките към ъпдейта.
Както обикновено iOS 12.4 е достъпна от менюто за настройки за всички съвместими модели.

Update

Оказва се, че заедно с  iOS 12.4 на 22 юли Apple е пуснала още и  iOS 9.3.6 и iOS 10.3.4 за по-старите модели на iPhone и iPad.

iOS 9.3.6 е предназначена за 3G-моделите iPad mini, iPad 2 и iPad 3, а iOS 10.3.4 — за iPad 4 и iPhone 5. Актуализациите решават проблеми с производителността, определянето на местоположение по GPS и отстраняват  бъга с неправилната дата и час на устройствата. Компанията горещо препоръчва на всички собственици на по-стари устройства да  се възползват от тези ъпдейти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This