Изберете Страница

Apple пусна iOS 12.4 с възможност за безжична миграция на данни

Снощи Apple пусна официалната версия на iOS 12.4, която въвежда нова възможност за директно прехвърляне на данни от стария към новия iPhone по време на първоначалните настройки, подобрения в Apple News+ и сигурността.

Наред с това iOS 12.4 носи и решение на проблемите с приложението Walkie Talkie, което отново функционира нормално, след като беше спряно наскоро заради откриването на уязвимост в сигурността, както и поддръжка за HomePod в Япония и Тайван. Смята се още, че тази актуализация включва поддръжка за Apple Card, постаявйки основите за въвеждането на новата кредитна карта, която ще заработи през есента, но това не е споменато в бележките към ъпдейта.
Както обикновено iOS 12.4 е достъпна от менюто за настройки за всички съвместими модели.

Update

Оказва се, че заедно с  iOS 12.4 на 22 юли Apple е пуснала още и  iOS 9.3.6 и iOS 10.3.4 за по-старите модели на iPhone и iPad.

iOS 9.3.6 е предназначена за 3G-моделите iPad mini, iPad 2 и iPad 3, а iOS 10.3.4 — за iPad 4 и iPhone 5. Актуализациите решават проблеми с производителността, определянето на местоположение по GPS и отстраняват  бъга с неправилната дата и час на устройствата. Компанията горещо препоръчва на всички собственици на по-стари устройства да  се възползват от тези ъпдейти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Apple патентова технология за използване на екрана на iPhone в дъжда

Всички знаят колко трудно, да не кажем невъзможно е използването на телефона с мокри ръце. Това обаче би могло да се промени, тъй като Apple получи нов патент от службата за патенти и търговски марки на САЩ, описващ промени на функциите на електронно устройство във...

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This