Изберете страница

Apple пусна iOS 12.4 с възможност за безжична миграция на данни

Снощи Apple пусна официалната версия на iOS 12.4, която въвежда нова възможност за директно прехвърляне на данни от стария към новия iPhone по време на първоначалните настройки, подобрения в Apple News+ и сигурността.

Наред с това iOS 12.4 носи и решение на проблемите с приложението Walkie Talkie, което отново функционира нормално, след като беше спряно наскоро заради откриването на уязвимост в сигурността, както и поддръжка за HomePod в Япония и Тайван. Смята се още, че тази актуализация включва поддръжка за Apple Card, постаявйки основите за въвеждането на новата кредитна карта, която ще заработи през есента, но това не е споменато в бележките към ъпдейта.
Както обикновено iOS 12.4 е достъпна от менюто за настройки за всички съвместими модели.

Update

Оказва се, че заедно с  iOS 12.4 на 22 юли Apple е пуснала още и  iOS 9.3.6 и iOS 10.3.4 за по-старите модели на iPhone и iPad.

iOS 9.3.6 е предназначена за 3G-моделите iPad mini, iPad 2 и iPad 3, а iOS 10.3.4 — за iPad 4 и iPhone 5. Актуализациите решават проблеми с производителността, определянето на местоположение по GPS и отстраняват  бъга с неправилната дата и час на устройствата. Компанията горещо препоръчва на всички собственици на по-стари устройства да  се възползват от тези ъпдейти.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This