Изберете Страница

Apple пусна ръководство за използване на Shortcuts

Заедно с iOS 12 тази седмица, Apple пусна и приложеинето Shortcuts, което позволява на потребителите да създават и изпълняват преки пътища, които комбинират стъпки в множество приложения, опростявайки ежедневните задачи. Компанията публикува и ръководство, за да помогне на своите клиенти да разберат приложението и да го използват с лекота.

Ръководството включва няколко раздела – Основи на бързите команди, Създаване и използване на Shortcuts, Управление на Shortcuts, Разширени Shortcuts и Честозадавани въпроси, както и различни връзки.

Всъщност Shortcuts е бърз начин да изпълните дадена задача с приложенията си и ви позволява да създадете шорткъти в няколко стъпки. Има и галерия, която ще ви даде идеи за шорткъти, които можете да добавите в приложението, ако отговарят на нуждите ви.

Компанията обяви Shortcuts за приложение на деня, а статията в App Store обяснява как работи то. Можете да намерите ръководството тук.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар