Изберете страница

Apple пусна ръководство за използване на Shortcuts

Заедно с iOS 12 тази седмица, Apple пусна и приложеинето Shortcuts, което позволява на потребителите да създават и изпълняват преки пътища, които комбинират стъпки в множество приложения, опростявайки ежедневните задачи. Компанията публикува и ръководство, за да помогне на своите клиенти да разберат приложението и да го използват с лекота.

Ръководството включва няколко раздела – Основи на бързите команди, Създаване и използване на Shortcuts, Управление на Shortcuts, Разширени Shortcuts и Честозадавани въпроси, както и различни връзки.

Всъщност Shortcuts е бърз начин да изпълните дадена задача с приложенията си и ви позволява да създадете шорткъти в няколко стъпки. Има и галерия, която ще ви даде идеи за шорткъти, които можете да добавите в приложението, ако отговарят на нуждите ви.

Компанията обяви Shortcuts за приложение на деня, а статията в App Store обяснява как работи то. Можете да намерите ръководството тук.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This