Изберете Страница

Apple пусна ръководство за използване на Shortcuts

Заедно с iOS 12 тази седмица, Apple пусна и приложеинето Shortcuts, което позволява на потребителите да създават и изпълняват преки пътища, които комбинират стъпки в множество приложения, опростявайки ежедневните задачи. Компанията публикува и ръководство, за да помогне на своите клиенти да разберат приложението и да го използват с лекота.

Ръководството включва няколко раздела – Основи на бързите команди, Създаване и използване на Shortcuts, Управление на Shortcuts, Разширени Shortcuts и Честозадавани въпроси, както и различни връзки.

Всъщност Shortcuts е бърз начин да изпълните дадена задача с приложенията си и ви позволява да създадете шорткъти в няколко стъпки. Има и галерия, която ще ви даде идеи за шорткъти, които можете да добавите в приложението, ако отговарят на нуждите ви.

Компанията обяви Shortcuts за приложение на деня, а статията в App Store обяснява как работи то. Можете да намерите ръководството тук.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This