Изберете страница

Apple пусна първата бета версия на iOS 11.2 за разработчици

Снощи Apple пусна първата бета версия за разработчици на iOS 11.2, която е насочена към проблема с неточностите на калкулатора, предизвикани от по-бавната анимация в приложението.

Както вече ви разказахме, във всички предишни версии на iOS 11, при по-бързо набиране на числа и знаци в калкулатора, забавянето в анимацията води до пренебрегване на някои от тях и се получава грешен резултат. С iOS 11.2, компанията премахва анимацията в калкулатора и изчисленията вече могат да се извършват бързо и най-вече точно.

Освен това в нея има нова опция за достъп до съдържанието на Apple TV в контролния център, емотиконите за камерата са преосмислени и са налични нови анимации за зареждането на ефектите в Photoshop, двойното кликване върху бутона за включване вече не блокира устройството, а тапетът за iPhone 8/ X е наличен и за по-старите устройства. Заедно с това телевизионното приложение на компанията, вече е налично и за Швеция и Норвегия.

Бетата е на разположение за всички, регистрирани в порграмата за разработчици, а останалите потребители вече с нетърпение очакват официалната версия на iOS 11.1, която ще бъде освободена всеки момент, дори може би още довечера.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This