Изберете Страница

Apple пусна първата бета версия на iOS 11.2 за разработчици

Снощи Apple пусна първата бета версия за разработчици на iOS 11.2, която е насочена към проблема с неточностите на калкулатора, предизвикани от по-бавната анимация в приложението.

Както вече ви разказахме, във всички предишни версии на iOS 11, при по-бързо набиране на числа и знаци в калкулатора, забавянето в анимацията води до пренебрегване на някои от тях и се получава грешен резултат. С iOS 11.2, компанията премахва анимацията в калкулатора и изчисленията вече могат да се извършват бързо и най-вече точно.

Освен това в нея има нова опция за достъп до съдържанието на Apple TV в контролния център, емотиконите за камерата са преосмислени и са налични нови анимации за зареждането на ефектите в Photoshop, двойното кликване върху бутона за включване вече не блокира устройството, а тапетът за iPhone 8/ X е наличен и за по-старите устройства. Заедно с това телевизионното приложение на компанията, вече е налично и за Швеция и Норвегия.

Бетата е на разположение за всички, регистрирани в порграмата за разработчици, а останалите потребители вече с нетърпение очакват официалната версия на iOS 11.1, която ще бъде освободена всеки момент, дори може би още довечера.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

Apple обяви, че ще оправи прегряването на iPhone 15 Pro със софтуерна актуализация

През последната седмица множество потребители се оплакаха, че новите им iPhone 15 и 15 Pro прегряват и работят при необичайно високи температури. В отговор на тези оплаквания, Apple обяви, че предстои софтуерна актуализация, която ще отстрани проблемите. Трябва да...

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип

Проблемите с прегряване на iPhone 15 Pro не се дължат на новия 3 nm чип, коментира известният анализатор Минг-Чи Куо, след като през последните дни в интернет пространството се появиха редица оплаквания от страна на потребители на устройствата. Първоначално се...

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

iPhone 15 Plus изпреварва всички предишни модели iPhone в тест за живота на батерията

След старта на iPhone 15 идват и първите резултати от тестове на батерията, които обикновено са сред параметрите, вълнуващи най-много потребителите. Apple изтъкна ефективността на 3 nm A17 Pro, така че очакванията бяха iPhone 15 Pro и 15 Pro Max да заемат първото...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This