Изберете Страница

Apple пусна версия на iTunes, която поддържа приложения за iPhone

Както знаете, когато Apple пусна iTunes 12.7 преди няколко седмици, тя най-неочаквано премахна една функция, която потребителите използват от години – изтеглянето на приложения за iPhone от компютъра.

Удобна и практичнна, тя със сигурност вече липсва на много хора и те ще се зарадват да научат, че компанията тихомълком пусна специална версия на iTunes 12.6.3, която вече е достъпна за изтегляне. За съжаление, според коментарите в Reddit, това е само временно решение, което ще ви позволи да изтегляте приложения от компютъра, но тази версия на програмата няма да получава актуализации в бъдеще, въпреки че може да работи с iPhone 8 и iPhone X.

Следващите ъпдейти на iTunes ще са 12.7.х и ще се фокусират отново върху музиката, телевизионните предавания, подкасти и аудиокниги. Ако искате да инсталирате iTunes 12.6.3, ще трябва да го направите ръчно, а това може да повреди музикалната ви библиотека, така че даунгрейдът може и да не е безпроблемен.

Не очакваме тази версия да оцелее дълго, така че, ако ви е нужна, побързайте да я свалите. Можем само да се надяваме, че Apple ще намери друг приемлив начин да върне функцията за изтегляне на приложения в някой от следващите ъпдейти на 12.7.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар