Изберете страница

Apple пусна версия на iTunes, която поддържа приложения за iPhone

Както знаете, когато Apple пусна iTunes 12.7 преди няколко седмици, тя най-неочаквано премахна една функция, която потребителите използват от години – изтеглянето на приложения за iPhone от компютъра.

Удобна и практичнна, тя със сигурност вече липсва на много хора и те ще се зарадват да научат, че компанията тихомълком пусна специална версия на iTunes 12.6.3, която вече е достъпна за изтегляне. За съжаление, според коментарите в Reddit, това е само временно решение, което ще ви позволи да изтегляте приложения от компютъра, но тази версия на програмата няма да получава актуализации в бъдеще, въпреки че може да работи с iPhone 8 и iPhone X.

Следващите ъпдейти на iTunes ще са 12.7.х и ще се фокусират отново върху музиката, телевизионните предавания, подкасти и аудиокниги. Ако искате да инсталирате iTunes 12.6.3, ще трябва да го направите ръчно, а това може да повреди музикалната ви библиотека, така че даунгрейдът може и да не е безпроблемен.

Не очакваме тази версия да оцелее дълго, така че, ако ви е нужна, побързайте да я свалите. Можем само да се надяваме, че Apple ще намери друг приемлив начин да върне функцията за изтегляне на приложения в някой от следващите ъпдейти на 12.7.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This