Изберете страница

Apple пусна версия на iTunes, която поддържа приложения за iPhone

Както знаете, когато Apple пусна iTunes 12.7 преди няколко седмици, тя най-неочаквано премахна една функция, която потребителите използват от години – изтеглянето на приложения за iPhone от компютъра.

Удобна и практичнна, тя със сигурност вече липсва на много хора и те ще се зарадват да научат, че компанията тихомълком пусна специална версия на iTunes 12.6.3, която вече е достъпна за изтегляне. За съжаление, според коментарите в Reddit, това е само временно решение, което ще ви позволи да изтегляте приложения от компютъра, но тази версия на програмата няма да получава актуализации в бъдеще, въпреки че може да работи с iPhone 8 и iPhone X.

Следващите ъпдейти на iTunes ще са 12.7.х и ще се фокусират отново върху музиката, телевизионните предавания, подкасти и аудиокниги. Ако искате да инсталирате iTunes 12.6.3, ще трябва да го направите ръчно, а това може да повреди музикалната ви библиотека, така че даунгрейдът може и да не е безпроблемен.

Не очакваме тази версия да оцелее дълго, така че, ако ви е нужна, побързайте да я свалите. Можем само да се надяваме, че Apple ще намери друг приемлив начин да върне функцията за изтегляне на приложения в някой от следващите ъпдейти на 12.7.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This