Изберете Страница

Apple пусна версия на iTunes, която поддържа приложения за iPhone

Както знаете, когато Apple пусна iTunes 12.7 преди няколко седмици, тя най-неочаквано премахна една функция, която потребителите използват от години – изтеглянето на приложения за iPhone от компютъра.

Удобна и практичнна, тя със сигурност вече липсва на много хора и те ще се зарадват да научат, че компанията тихомълком пусна специална версия на iTunes 12.6.3, която вече е достъпна за изтегляне. За съжаление, според коментарите в Reddit, това е само временно решение, което ще ви позволи да изтегляте приложения от компютъра, но тази версия на програмата няма да получава актуализации в бъдеще, въпреки че може да работи с iPhone 8 и iPhone X.

Следващите ъпдейти на iTunes ще са 12.7.х и ще се фокусират отново върху музиката, телевизионните предавания, подкасти и аудиокниги. Ако искате да инсталирате iTunes 12.6.3, ще трябва да го направите ръчно, а това може да повреди музикалната ви библиотека, така че даунгрейдът може и да не е безпроблемен.

Не очакваме тази версия да оцелее дълго, така че, ако ви е нужна, побързайте да я свалите. Можем само да се надяваме, че Apple ще намери друг приемлив начин да върне функцията за изтегляне на приложения в някой от следващите ъпдейти на 12.7.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16

81% от всички iPhone работят с iOS 16, която беше пусната през септември миналата година, сочи сайтът за разработчици на Apple, броени дни преди премиерата на iOS 17. 13% са устройствата с iOS 15, която все още получава корекции за сигурност и само 6% работят с...

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица

Няколко нови Mac ще бъдат обявени в едно от най-дългите в историята на Apple WWDC събития следващата седмица, твърди журналистът от Bloomberg Марк Гърман. В пост в Twitter Гърман сподели, че тазгодишната основна бележка ще се фокусира върху обявяването на “няколко”...

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone

Четири от петте най-продавани флагмани за първото тримесечие на 2023 са iPhone, сочи доклад на Cnalys. Най-търсен е iPhone 14 Pro Max, следван от iPhone 14 Pro, iPhone 14 и iPhone 13. 31% от всички доставени от януари до март смартфони са били премиум устройства с...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This