Изберете Страница

Apple потвърди наличието на неприятен статичен шум по време на разговор при iPhone 8

Apple потвърди, че наскоро достигналия до потребителите iPhone 8 наистина има проблем със статичен шум, който се появява в говорителя по време на разговор.

Оплаквания от този досаден проблем бяха споменати за пръв път във форума за поддръжка на компанията тази седмица и той беше описан като появяващ се при някои разговори, или използване на Face Time. Въпросът се обсъджда и в Reddit, където множество потребители се оплакват от наличието на шум, докато провеждат обаждания, който обаче не е постоянен и изчезва,, когато телефонът е свързан със слушалки, или е в режим високоговорител. Изглежда няма връзка между местоположението и услугите на оператора, тъй като оплакванията са от цял свят.

Според доклад на Business Insider, Apple е признала съществуването на шума и ще го отстрани в бъдеще:

Ние сме наясно с проблема, който засяга клиентите в малък брой случаи. Нашият екип работи по отстраняването му и това ще се случи в предстоящ ъпдейт“.

Макар, че не става ясно кога точно Apple ще предложи актуализацията, може да бъдете спокойни, че ако новият ви iPhone 8 издава шум по време на разговор, това не е хардуерен проблем и ще бъде оправено скоро. Компанията вече тества iOS 11.1, но отзиви за наличието или липсата на шума при тази версия, все още липсват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This