Изберете страница

Apple потвърди наличието на неприятен статичен шум по време на разговор при iPhone 8

Apple потвърди, че наскоро достигналия до потребителите iPhone 8 наистина има проблем със статичен шум, който се появява в говорителя по време на разговор.

Оплаквания от този досаден проблем бяха споменати за пръв път във форума за поддръжка на компанията тази седмица и той беше описан като появяващ се при някои разговори, или използване на Face Time. Въпросът се обсъджда и в Reddit, където множество потребители се оплакват от наличието на шум, докато провеждат обаждания, който обаче не е постоянен и изчезва,, когато телефонът е свързан със слушалки, или е в режим високоговорител. Изглежда няма връзка между местоположението и услугите на оператора, тъй като оплакванията са от цял свят.

Според доклад на Business Insider, Apple е признала съществуването на шума и ще го отстрани в бъдеще:

Ние сме наясно с проблема, който засяга клиентите в малък брой случаи. Нашият екип работи по отстраняването му и това ще се случи в предстоящ ъпдейт“.

Макар, че не става ясно кога точно Apple ще предложи актуализацията, може да бъдете спокойни, че ако новият ви iPhone 8 издава шум по време на разговор, това не е хардуерен проблем и ще бъде оправено скоро. Компанията вече тества iOS 11.1, но отзиви за наличието или липсата на шума при тази версия, все още липсват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple ще ъпдейтва iPhone в магазините си, без да се налага да бъдат вадени от кутията

Apple се готви да пусне нова система, която ще позволи на персонала в магазина да ъпдейтва безжично софтуера на iPhone преди продажба, без да се налага да ги изважда от опаковката им, съобщи в своя бюлетин Power On, Марк Гърман от Bloomberg. Според него, новата...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This