Изберете Страница

Apple потвърди наличието на неприятен статичен шум по време на разговор при iPhone 8

Apple потвърди, че наскоро достигналия до потребителите iPhone 8 наистина има проблем със статичен шум, който се появява в говорителя по време на разговор.

Оплаквания от този досаден проблем бяха споменати за пръв път във форума за поддръжка на компанията тази седмица и той беше описан като появяващ се при някои разговори, или използване на Face Time. Въпросът се обсъджда и в Reddit, където множество потребители се оплакват от наличието на шум, докато провеждат обаждания, който обаче не е постоянен и изчезва,, когато телефонът е свързан със слушалки, или е в режим високоговорител. Изглежда няма връзка между местоположението и услугите на оператора, тъй като оплакванията са от цял свят.

Според доклад на Business Insider, Apple е признала съществуването на шума и ще го отстрани в бъдеще:

Ние сме наясно с проблема, който засяга клиентите в малък брой случаи. Нашият екип работи по отстраняването му и това ще се случи в предстоящ ъпдейт“.

Макар, че не става ясно кога точно Apple ще предложи актуализацията, може да бъдете спокойни, че ако новият ви iPhone 8 издава шум по време на разговор, това не е хардуерен проблем и ще бъде оправено скоро. Компанията вече тества iOS 11.1, но отзиви за наличието или липсата на шума при тази версия, все още липсват.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Apple Watch Series 8 ще отчита телесната температура

Очаква се предстоящият Apple Watch Series 8 да може да отчита телесната температура под някаква форма. Сега журналистът Марк Гърман твърди, че сензорът на часовника ще е достатъчно точен, за да определи дали потребителят има треска. В своя бюлетин Power On Гърман...

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата

Съоснователят на Apple и бивш главен изпълнителен директор Стив Джобс посмъртно ще бъде удостоен с Президентския медал на свободата, обяви Белият дом. Това е най-високото гражданско отличие на САЩ, връчвано на лица, “с изключителен принос за просперитета, ценностите...

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This