Изберете Страница

Apple посъветва доставчиците си да отменят плановете за допълнителни линии за производство на iPhone Xr

Apple посъветва производителите на iPhone да спрат изграждането на допълнителни линии за производство на iPhone Xr, твърди нов доклад. Според източници на Nikkei Asian Rview, компанията е съобщила на тайванските си партньори, Foxconn и Pegatron за анулирането, което според информацията е заради „разочароващо търсене“ на най-евтиния модел, който стартира миналия месец.

Foxconn първоначално беше подготвила близо 60 монтажни линии за iPhone Xr, но напоследък използва само 45, след като клиентът е намалил поръчката. Това означава, че само тази компания ще произвежда около 100 000 бройки по-малко дневно, за да отрази новата перспектива на търсене с 20% – 25% по-ниско от първоначалната оптимистична прогноза.

Според съобщението, Apple е поискала същото и от по-малката Wistron, която няма да получи поръчки за iPhone Xr този празничен сезон.

Този доклад контрастира с изказванията на известния анализатор Минг-Чи Куо, който прогнозира, че бюджетният модел ще се продава по-добре от iPhone 8/8 Plus през същия период на миналата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване

iPhone 15 Pro може би ще има хаптични бутони за силата на звука и включване, твърди Barclays, позовавайки се на данни от доставчик на компоненти. В писмо до акционерите този месец, базираната в Тексас компания за полупроводници заявява, че продължава “да се ангажира...

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

iPhone 14 Pro получи титлата “най-бърз 5G телефон”

Според ново изследване на Ookla, компанията зад популярните приложения и сайт Speedtest, iPhone 14 Pro е “най-бързия 5G телефон”. Изводът е базиран на данни, събрани от хора, тествали скоростта на 5G връзката си в САЩ и Великобритания. Ookla твърди, че нейните тестове...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This