Изберете Страница

Apple посъветва доставчиците си да отменят плановете за допълнителни линии за производство на iPhone Xr

Apple посъветва производителите на iPhone да спрат изграждането на допълнителни линии за производство на iPhone Xr, твърди нов доклад. Според източници на Nikkei Asian Rview, компанията е съобщила на тайванските си партньори, Foxconn и Pegatron за анулирането, което според информацията е заради „разочароващо търсене“ на най-евтиния модел, който стартира миналия месец.

Foxconn първоначално беше подготвила близо 60 монтажни линии за iPhone Xr, но напоследък използва само 45, след като клиентът е намалил поръчката. Това означава, че само тази компания ще произвежда около 100 000 бройки по-малко дневно, за да отрази новата перспектива на търсене с 20% – 25% по-ниско от първоначалната оптимистична прогноза.

Според съобщението, Apple е поискала същото и от по-малката Wistron, която няма да получи поръчки за iPhone Xr този празничен сезон.

Този доклад контрастира с изказванията на известния анализатор Минг-Чи Куо, който прогнозира, че бюджетният модел ще се продава по-добре от iPhone 8/8 Plus през същия период на миналата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This