Изберете страница

Apple планира да пусне 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година

Apple планира да пусне нов 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година, според изпълнителния директор на Display Supply Chain Рос Йънг. Тази информация идва от Twitter, както и от MacRumors, където Йънг споделя допълнителни подробности.

Според него 27 инчовият дисплей на iMac ще включва miniLED подсветка, което вероятно означава, че ще има XDR марка. Устройството се очаква да бъде представено през първото тримесечие на следващата година.

Йънг добавя още, че 27 инчовият iMac дисплей ще включва ProMotion, позволяващ адаптивна честота на опресняване между 24 и 120 Hz. Apple представи още няколко продукта с miniLED дисплеи, сред които 12.9 инчовия iPad Pro по-рано тази година и 14 и 16 инчовите MacBook Pro тази седмица. Йънг очаква тази поредица да продължи с новия iMac.

Всъщност първоначално Йънг направи грешка с този слух, заявявайки, че това ще е самостоятелен дисплей, а не за iMac, но в миналото той има добра репутация, що се отнася до твърденията за това, че iPad mini ще разполага с 8.3 инчов дисплей и, че новите модели MacBook Pro ще включват ProMotion. Със своя 25 годишен опит в дисплейната индустрия, Йънг има много източници по веригата за доставки, което прави информацията му любопитна.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This