Изберете Страница

Apple планира да пусне 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година

Apple планира да пусне нов 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година, според изпълнителния директор на Display Supply Chain Рос Йънг. Тази информация идва от Twitter, както и от MacRumors, където Йънг споделя допълнителни подробности.

Според него 27 инчовият дисплей на iMac ще включва miniLED подсветка, което вероятно означава, че ще има XDR марка. Устройството се очаква да бъде представено през първото тримесечие на следващата година.

Йънг добавя още, че 27 инчовият iMac дисплей ще включва ProMotion, позволяващ адаптивна честота на опресняване между 24 и 120 Hz. Apple представи още няколко продукта с miniLED дисплеи, сред които 12.9 инчовия iPad Pro по-рано тази година и 14 и 16 инчовите MacBook Pro тази седмица. Йънг очаква тази поредица да продължи с новия iMac.

Всъщност първоначално Йънг направи грешка с този слух, заявявайки, че това ще е самостоятелен дисплей, а не за iMac, но в миналото той има добра репутация, що се отнася до твърденията за това, че iPad mini ще разполага с 8.3 инчов дисплей и, че новите модели MacBook Pro ще включват ProMotion. Със своя 25 годишен опит в дисплейната индустрия, Йънг има много източници по веригата за доставки, което прави информацията му любопитна.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This