Изберете Страница

Apple планира да пусне 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година

Apple планира да пусне нов 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година, според изпълнителния директор на Display Supply Chain Рос Йънг. Тази информация идва от Twitter, както и от MacRumors, където Йънг споделя допълнителни подробности.

Според него 27 инчовият дисплей на iMac ще включва miniLED подсветка, което вероятно означава, че ще има XDR марка. Устройството се очаква да бъде представено през първото тримесечие на следващата година.

Йънг добавя още, че 27 инчовият iMac дисплей ще включва ProMotion, позволяващ адаптивна честота на опресняване между 24 и 120 Hz. Apple представи още няколко продукта с miniLED дисплеи, сред които 12.9 инчовия iPad Pro по-рано тази година и 14 и 16 инчовите MacBook Pro тази седмица. Йънг очаква тази поредица да продължи с новия iMac.

Всъщност първоначално Йънг направи грешка с този слух, заявявайки, че това ще е самостоятелен дисплей, а не за iMac, но в миналото той има добра репутация, що се отнася до твърденията за това, че iPad mini ще разполага с 8.3 инчов дисплей и, че новите модели MacBook Pro ще включват ProMotion. Със своя 25 годишен опит в дисплейната индустрия, Йънг има много източници по веригата за доставки, което прави информацията му любопитна.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This