Изберете Страница

Apple планира да пусне 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година

Apple планира да пусне нов 27 инчов miniLED iMac в началото на 2022 година, според изпълнителния директор на Display Supply Chain Рос Йънг. Тази информация идва от Twitter, както и от MacRumors, където Йънг споделя допълнителни подробности.

Според него 27 инчовият дисплей на iMac ще включва miniLED подсветка, което вероятно означава, че ще има XDR марка. Устройството се очаква да бъде представено през първото тримесечие на следващата година.

Йънг добавя още, че 27 инчовият iMac дисплей ще включва ProMotion, позволяващ адаптивна честота на опресняване между 24 и 120 Hz. Apple представи още няколко продукта с miniLED дисплеи, сред които 12.9 инчовия iPad Pro по-рано тази година и 14 и 16 инчовите MacBook Pro тази седмица. Йънг очаква тази поредица да продължи с новия iMac.

Всъщност първоначално Йънг направи грешка с този слух, заявявайки, че това ще е самостоятелен дисплей, а не за iMac, но в миналото той има добра репутация, що се отнася до твърденията за това, че iPad mini ще разполага с 8.3 инчов дисплей и, че новите модели MacBook Pro ще включват ProMotion. Със своя 25 годишен опит в дисплейната индустрия, Йънг има много източници по веригата за доставки, което прави информацията му любопитна.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This