Изберете Страница

Apple отрече слуховете, че е намалила точността на Face ID, за да успее да произведе достатъчно количества навреме

Вчера в интернет пространството плъзна притеснителният слух, че Apple е направила компромис с хардуера за лицево разпознаване на iPhone X, след като телефонът беше представен миналия месец.

Bloomberg съобщи, че „Apple не е отделила достатъчно време, за да го направи правилно“, като се позова на точковия проектор – компонент от TrueDepth камерата, твърдейки, че точността му е намалена, за да могат да бъдат произведени достатъчно бройки iPhone X преди премиерата му на 3 ноемвриГоворител на гиганта отрече сигурността да е била отслабена:

„Твърдението на Bloomberg, че Apple е намалила точността на Face ID е напълно невярно и очакваме функцията да се превърне в новия златен стандарт в лицевото разпознаване“ се казва в изявлението на компанията.

Apple твърди още, че качеството и точността на Face ID не са се порменили и все още вероятността за грешка при отключване на смартфона е едва 1 на 1 милион.

Както вече знаете, предварителните заявки за iPhone X стартират утре, а в магазините той ще бъде наличен на 3 ноември, въпреки слуховете за забавяне и недостатъчни количества. Нашите мобилни оператори също обявиха начало на предварителните заявки 27 октомври, остава да видим дали ще бъдат достатъчно подготвени, да задоволят големия интерес към десетия юбилеен модел iPhone.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This