Изберете Страница

Apple обяви официално датата за поредното си хардуерно събитие “One more things”

Третото хардуерно събитие на Apple тази есен, ще се проведе на 10 ноември. По време на виртуалното събитие се очаква да бъдат представени новите Mac, задвижвани от Apple Silicone.

След като компанията вече представи Apple Watch Series 6 и новата гама iPhone 12, заедно с други интересни устройства, крайно време е да видим и новите Mac, за които слуховете сочат, че ще са до три модела – нов 13 инчов MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и 16 инчов MacBook Pro, захранвани от Apple Silicon.

Според известния инсайдер L0vetodream обаче, драматични промени не се очакват, освен надстройките на чипа, които ще донесат подобрения в производителността и живота на батерията. Има и други слухове, които предполагат, че Apple ще доставя новите MacBook през последното тримесечие на тази година, но все пак всичко ще стане ясно само след седмица.

One more things ще се предава на живо от Apple Park на 10 ноември от 20 часа българско време в сайта на компанията, чрез приложението Apple TV и в YouTube.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар