Изберете страница

Apple обяви официално датата за поредното си хардуерно събитие “One more things”

Третото хардуерно събитие на Apple тази есен, ще се проведе на 10 ноември. По време на виртуалното събитие се очаква да бъдат представени новите Mac, задвижвани от Apple Silicone.

След като компанията вече представи Apple Watch Series 6 и новата гама iPhone 12, заедно с други интересни устройства, крайно време е да видим и новите Mac, за които слуховете сочат, че ще са до три модела – нов 13 инчов MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и 16 инчов MacBook Pro, захранвани от Apple Silicon.

Според известния инсайдер L0vetodream обаче, драматични промени не се очакват, освен надстройките на чипа, които ще донесат подобрения в производителността и живота на батерията. Има и други слухове, които предполагат, че Apple ще доставя новите MacBook през последното тримесечие на тази година, но все пак всичко ще стане ясно само след седмица.

One more things ще се предава на живо от Apple Park на 10 ноември от 20 часа българско време в сайта на компанията, чрез приложението Apple TV и в YouTube.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This