Изберете Страница

Apple обяви официално датата за поредното си хардуерно събитие “One more things”

Третото хардуерно събитие на Apple тази есен, ще се проведе на 10 ноември. По време на виртуалното събитие се очаква да бъдат представени новите Mac, задвижвани от Apple Silicone.

След като компанията вече представи Apple Watch Series 6 и новата гама iPhone 12, заедно с други интересни устройства, крайно време е да видим и новите Mac, за които слуховете сочат, че ще са до три модела – нов 13 инчов MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и 16 инчов MacBook Pro, захранвани от Apple Silicon.

Според известния инсайдер L0vetodream обаче, драматични промени не се очакват, освен надстройките на чипа, които ще донесат подобрения в производителността и живота на батерията. Има и други слухове, които предполагат, че Apple ще доставя новите MacBook през последното тримесечие на тази година, но все пак всичко ще стане ясно само след седмица.

One more things ще се предава на живо от Apple Park на 10 ноември от 20 часа българско време в сайта на компанията, чрез приложението Apple TV и в YouTube.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This