Изберете страница

Apple обяви официално датата за поредното си хардуерно събитие “One more things”

Третото хардуерно събитие на Apple тази есен, ще се проведе на 10 ноември. По време на виртуалното събитие се очаква да бъдат представени новите Mac, задвижвани от Apple Silicone.

След като компанията вече представи Apple Watch Series 6 и новата гама iPhone 12, заедно с други интересни устройства, крайно време е да видим и новите Mac, за които слуховете сочат, че ще са до три модела – нов 13 инчов MacBook Air, 13 инчов MacBook Pro и 16 инчов MacBook Pro, захранвани от Apple Silicon.

Според известния инсайдер L0vetodream обаче, драматични промени не се очакват, освен надстройките на чипа, които ще донесат подобрения в производителността и живота на батерията. Има и други слухове, които предполагат, че Apple ще доставя новите MacBook през последното тримесечие на тази година, но все пак всичко ще стане ясно само след седмица.

One more things ще се предава на живо от Apple Park на 10 ноември от 20 часа българско време в сайта на компанията, чрез приложението Apple TV и в YouTube.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This