Изберете Страница

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за макро фотография

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за 2022 година, като насърчи потребителите да изпращат впечатляващи снимки, заснети с макро режима на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

За да участват в него, потребителите трябва да споделят своите макро снимки в Instagram, Twitter или Weibo с хаштаговете #ShotoniPhone и #Phonemacrochallenge. Те трябва да отбележат и кой модел са използвали, за да заснемат изображението. Apple приема участия и по имейл на shotoniphone@apple.com.

Участниците могат да изпращат нередактирани макро снимки направо от приложението за камер, но ще се приемат и снимки, редактирани чрез приложението Photos или софтуер на трета страна. Те трябва да са навършили 18 години, а предизвикателството не е отворено за служители на компанията и техни близки.

Когато заявките приключат, комисия от експертни съдии ще прегледа снимките от цял свят и ще избере 10 победители. Те ще бъдат публикувани в Newsroom на Apple, уебсайта на компанията, акаунта й в Instagram и др. Apple посочва още, че печелившите фотографии може да се появят в дигиталните кампании на компанията, като например в Apple Stores или на рекламни билборди.

Снимки могат да се изпращат до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 12 април.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар