Изберете страница

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за макро фотография

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за 2022 година, като насърчи потребителите да изпращат впечатляващи снимки, заснети с макро режима на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

За да участват в него, потребителите трябва да споделят своите макро снимки в Instagram, Twitter или Weibo с хаштаговете #ShotoniPhone и #Phonemacrochallenge. Те трябва да отбележат и кой модел са използвали, за да заснемат изображението. Apple приема участия и по имейл на shotoniphone@apple.com.

Участниците могат да изпращат нередактирани макро снимки направо от приложението за камер, но ще се приемат и снимки, редактирани чрез приложението Photos или софтуер на трета страна. Те трябва да са навършили 18 години, а предизвикателството не е отворено за служители на компанията и техни близки.

Когато заявките приключат, комисия от експертни съдии ще прегледа снимките от цял свят и ще избере 10 победители. Те ще бъдат публикувани в Newsroom на Apple, уебсайта на компанията, акаунта й в Instagram и др. Apple посочва още, че печелившите фотографии може да се появят в дигиталните кампании на компанията, като например в Apple Stores или на рекламни билборди.

Снимки могат да се изпращат до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 12 април.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This