Изберете Страница

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за макро фотография

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за 2022 година, като насърчи потребителите да изпращат впечатляващи снимки, заснети с макро режима на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

За да участват в него, потребителите трябва да споделят своите макро снимки в Instagram, Twitter или Weibo с хаштаговете #ShotoniPhone и #Phonemacrochallenge. Те трябва да отбележат и кой модел са използвали, за да заснемат изображението. Apple приема участия и по имейл на shotoniphone@apple.com.

Участниците могат да изпращат нередактирани макро снимки направо от приложението за камер, но ще се приемат и снимки, редактирани чрез приложението Photos или софтуер на трета страна. Те трябва да са навършили 18 години, а предизвикателството не е отворено за служители на компанията и техни близки.

Когато заявките приключат, комисия от експертни съдии ще прегледа снимките от цял свят и ще избере 10 победители. Те ще бъдат публикувани в Newsroom на Apple, уебсайта на компанията, акаунта й в Instagram и др. Apple посочва още, че печелившите фотографии може да се появят в дигиталните кампании на компанията, като например в Apple Stores или на рекламни билборди.

Снимки могат да се изпращат до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 12 април.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни

34-тата световна конференция на разработчиците WWDC 2023 ще се проведе от 5 до 9 юни, съобщи Apple. В по-голямата си част тя ще е онлайн и ще е безплатна за всички разработчици, но компанията планира целодневно специално събитие за избрани разработчици и студенти,...

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This