Изберете Страница

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за макро фотография

Apple обяви ново предизвикателство Shot on iPhone за 2022 година, като насърчи потребителите да изпращат впечатляващи снимки, заснети с макро режима на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

За да участват в него, потребителите трябва да споделят своите макро снимки в Instagram, Twitter или Weibo с хаштаговете #ShotoniPhone и #Phonemacrochallenge. Те трябва да отбележат и кой модел са използвали, за да заснемат изображението. Apple приема участия и по имейл на shotoniphone@apple.com.

Участниците могат да изпращат нередактирани макро снимки направо от приложението за камер, но ще се приемат и снимки, редактирани чрез приложението Photos или софтуер на трета страна. Те трябва да са навършили 18 години, а предизвикателството не е отворено за служители на компанията и техни близки.

Когато заявките приключат, комисия от експертни съдии ще прегледа снимките от цял свят и ще избере 10 победители. Те ще бъдат публикувани в Newsroom на Apple, уебсайта на компанията, акаунта й в Instagram и др. Apple посочва още, че печелившите фотографии може да се появят в дигиталните кампании на компанията, като например в Apple Stores или на рекламни билборди.

Снимки могат да се изпращат до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 12 април.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This