Изберете Страница

Apple най-сетне ще пусне нов Mac Pro

Въпреки, че напоследък вниманието на потребителите беше изместено към iPhone и MacBook, те съвсем не са забравили тежката категория в продуктовата линия на Apple – десктоп машините. На частен брифинг в централата на компанията в Купертино, тя обяви пред журналисти плановете си да актуализира iMac, Mac Pro и самостоятелните Pro монитори.

Ние сме в процес на пълно преосмисляне на Mac Pro” сподели вице президента по маркетинг Фил Шилър, разказвайки за плановете за следващите месеци.

Говорейки за стария Mac Pro, старши вицепрезидента на отдела за софтуерно инженерство Крейг Федериги го нарече по-скоро „винтидж“ и разкри неудобната истин, че проектът се бореше да спечели сърцата на Pro потребителите.

В новото поколение, което въведохме, искахме да направим нещо смело и различно, но в ретроспекция това не отговаря на желанията на хораат, до които искахме да достигне“.

Докато компанията по навик избягва да дава повече подробности за предстоющите си палнове, свързани с десктоп устройствата, обещанието й със сигурност ще се хареса на потребителите, въпреки категоричността й по отношение на дизайна. Шилър сподели още нещо, което не можем да пренебрегнем и това е, че не трябва да очакваме тъч скрийн. Що се отнася до времевата линия, то тя остава неясна, но според него iMac най-вероятно ще получи ъпгрейд по-късно тази година, а Mac Pro – по някое време следващата.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This