Изберете Страница

Apple най-сетне ще пусне нов Mac Pro

Въпреки, че напоследък вниманието на потребителите беше изместено към iPhone и MacBook, те съвсем не са забравили тежката категория в продуктовата линия на Apple – десктоп машините. На частен брифинг в централата на компанията в Купертино, тя обяви пред журналисти плановете си да актуализира iMac, Mac Pro и самостоятелните Pro монитори.

Ние сме в процес на пълно преосмисляне на Mac Pro” сподели вице президента по маркетинг Фил Шилър, разказвайки за плановете за следващите месеци.

Говорейки за стария Mac Pro, старши вицепрезидента на отдела за софтуерно инженерство Крейг Федериги го нарече по-скоро „винтидж“ и разкри неудобната истин, че проектът се бореше да спечели сърцата на Pro потребителите.

В новото поколение, което въведохме, искахме да направим нещо смело и различно, но в ретроспекция това не отговаря на желанията на хораат, до които искахме да достигне“.

Докато компанията по навик избягва да дава повече подробности за предстоющите си палнове, свързани с десктоп устройствата, обещанието й със сигурност ще се хареса на потребителите, въпреки категоричността й по отношение на дизайна. Шилър сподели още нещо, което не можем да пренебрегнем и това е, че не трябва да очакваме тъч скрийн. Що се отнася до времевата линия, то тя остава неясна, но според него iMac най-вероятно ще получи ъпгрейд по-късно тази година, а Mac Pro – по някое време следващата.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар