Изберете Страница

Apple може да спре производството на iPhone 12 mini през следващото тримесечие

Нов доклад на Уилям Йънг от JP Morgan сочи, че Apple може да прекрати производството на iPhone 12 mini през второто тримесечие на тази година. Може би по този начин компанията ще се опита да освободи производствен капацитет за устройства от следващо поколение.

Йънг вярва, че Apple ще се съсредоточи предимно върху по-големи доставки на iPhone 12 Pro и 12 Pro Max, както и iPhone 11. В бележките си до инвеститорите, анализаторът твърди, че цифрите за продажбите им са съответно 2, 11 и 8 милиона. Йънг очаква, че поради ниското търсене, производството на iPhone 12 mini може да бъде напълно спряно до второто тримесечие на 2021 година.

Все още няма конкретна информация, че компанията ще спре да продава най-малкия си смартфон от линията 2020, докато не бъдат пуснати нови устройства. Може би гигантът просто ще измести маркетинговата си дейност към iPhone 12 Pro и 12 Pro Max до края на този период.

Трябва да припомним, че по-рано имаше информация че iPhone 12 mini е най-непопулярният модел от серията. Съобщава се, че неговият дял представлява само 6% от общите продажби на миналогодишното поколение iPhone, а слабото търсене е накарало компанията да пренасочи усилията си към други модели.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This