Изберете Страница

Apple може да преустанови iPhone Xr и iPhone 11 Pro след пускането на iPhone 12

Очаква се iPhone 12 да стартира през октомври тази година, а нов слух твърди, че Apple ще прекрати два от съществуващите си модели по време на събитието – iPhone 11 Pro и iPhone Xr.

Новината идва от @iAppleTimes, който публикува в Twitter, че двата модела ще бъдат прекратени след старта на iPhone 12, а цената на iPhone 11 ще бъде намалена с около 150 долара.


Трябва разбира се да посочим, че този източник има малко последователи, няма доказана репутация по отношение на информацията за Apple и няма ясна причина да приемаме тази новина като чиста монета.

Всъщност прекратяването на iPhone не би било изненада, като се има предвид, че Apple има опит в “мълчаливото убийство” на по-стари модели по време на подобни събития. По време на представянето на iPhone 11 например, отпаднаха iPhone Xs и iPhone Xs Max. Като се има предвид, че лансираният тази година iPhone SE (2020) е значително по-мощен от iPhone Xr и по-достъпен, има смисъл компанията да се откаже от бюджетния си модел от 2018, но ще трябва да изчакаме, за да разберем дали това ще се случи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone

Apple не очаква спад в търсенето на iPhone през 2022 година на фона на цялостното забавяне на пазара на смартфони, твъди Bloomberg. Компанията е поръчала 90 милиона бройки iPhone 14, колкото и iPhone 13 през същия период на миналата година. Apple очаква да произведе...

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Куо: Apple ще увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro

Apple планира да увеличи цената на моделите iPhone 14 Pro, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо, въпреки че не разкрива точни цифри. В свой пост в Twitter той посочва, че средната продажна цена на цялата гама iPhone 14 ще се увеличи с около 15% в сравнение с...

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията се връща с iOS 16 beta 5

Процентът на батерията най-сетне се завръща с последната iOS 16 beta 5. Това беше едно от най-честите желания на потребителите, след като Apple го премахна с пускането на iPhone X. За да бъде активирана опцията, ще трябва да посетите настройките и секцията “батерия”....

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This