Изберете страница

Apple може да преустанови iPhone Xr и iPhone 11 Pro след пускането на iPhone 12

Очаква се iPhone 12 да стартира през октомври тази година, а нов слух твърди, че Apple ще прекрати два от съществуващите си модели по време на събитието – iPhone 11 Pro и iPhone Xr.

Новината идва от @iAppleTimes, който публикува в Twitter, че двата модела ще бъдат прекратени след старта на iPhone 12, а цената на iPhone 11 ще бъде намалена с около 150 долара.


Трябва разбира се да посочим, че този източник има малко последователи, няма доказана репутация по отношение на информацията за Apple и няма ясна причина да приемаме тази новина като чиста монета.

Всъщност прекратяването на iPhone не би било изненада, като се има предвид, че Apple има опит в “мълчаливото убийство” на по-стари модели по време на подобни събития. По време на представянето на iPhone 11 например, отпаднаха iPhone Xs и iPhone Xs Max. Като се има предвид, че лансираният тази година iPhone SE (2020) е значително по-мощен от iPhone Xr и по-достъпен, има смисъл компанията да се откаже от бюджетния си модел от 2018, но ще трябва да изчакаме, за да разберем дали това ще се случи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This