Изберете Страница

Apple може да преустанови iPhone Xr и iPhone 11 Pro след пускането на iPhone 12

Очаква се iPhone 12 да стартира през октомври тази година, а нов слух твърди, че Apple ще прекрати два от съществуващите си модели по време на събитието – iPhone 11 Pro и iPhone Xr.

Новината идва от @iAppleTimes, който публикува в Twitter, че двата модела ще бъдат прекратени след старта на iPhone 12, а цената на iPhone 11 ще бъде намалена с около 150 долара.


Трябва разбира се да посочим, че този източник има малко последователи, няма доказана репутация по отношение на информацията за Apple и няма ясна причина да приемаме тази новина като чиста монета.

Всъщност прекратяването на iPhone не би било изненада, като се има предвид, че Apple има опит в “мълчаливото убийство” на по-стари модели по време на подобни събития. По време на представянето на iPhone 11 например, отпаднаха iPhone Xs и iPhone Xs Max. Като се има предвид, че лансираният тази година iPhone SE (2020) е значително по-мощен от iPhone Xr и по-достъпен, има смисъл компанията да се откаже от бюджетния си модел от 2018, но ще трябва да изчакаме, за да разберем дали това ще се случи.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This