Изберете Страница

Apple може би ще пусне подсилена версия на своя часовник

Журналистът Марк Гурман твърди, че Apple работи върху нов модел Apple Watch с по-здрав корпус, който ще е предназначен за използване при екстремни условия.

Според Гурман такъв модел би бил търсен от почитателите на екстремните спортове и любителите на туризма. Той твърди, че компанията вече е обсъдила въпроса за въвеждането на подсиления вариант и това може би ще се случи в края на тази, или в началото на следващата година.

Всъщност това не е първият път, в който Apple обмисля здрав смарт часовник. Гигантът планираше да пусне модел за екстремни спортове още с оригиналния Apple Watch през 2015 година.

Според слуховете вътрешното име на часовника е Apple Watch Explorer Edition и може би ще го видим заедно с Apple Watch Series 7 и iPhone 13 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2

Apple пусна iOS 16.1.2 с някои корекции на грешки и оптимизации. Според бележките към изданието, iOS 16.1.2 въвежда подобрена съвместимост с безжични оператори, заедно с оптимизация за Crash Detection за моделите iPhone 14 и 14 Pro. Оптимизирането на Crash Detection...

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Apple е изправена пред проблеми с доставките на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max заради протести в основната фабрика на Foxconn в Китай. Според известния анализатор Минг-Чи Куо, доставките на устройствата ще са “значително по-ниски” през последното тримесечие на годината....

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This