Изберете Страница

Apple може би ще пусне подсилена версия на своя часовник

Журналистът Марк Гурман твърди, че Apple работи върху нов модел Apple Watch с по-здрав корпус, който ще е предназначен за използване при екстремни условия.

Според Гурман такъв модел би бил търсен от почитателите на екстремните спортове и любителите на туризма. Той твърди, че компанията вече е обсъдила въпроса за въвеждането на подсиления вариант и това може би ще се случи в края на тази, или в началото на следващата година.

Всъщност това не е първият път, в който Apple обмисля здрав смарт часовник. Гигантът планираше да пусне модел за екстремни спортове още с оригиналния Apple Watch през 2015 година.

Според слуховете вътрешното име на часовника е Apple Watch Explorer Edition и може би ще го видим заедно с Apple Watch Series 7 и iPhone 13 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Apple може да пусне iPadOS 16 месец след iOS 16

Откакто Apple създаде iPadOS, актуализациите на софтуера за таблети излизаха заедно с тези за iPhone, това обаче може да се промени следващия месец, твърди Bloomberg. Apple планира да отложи пускането на iPadOS 16 с около месец, в сравнение с iOS 16, която ще излезе...

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават

Разликите между iPhone 14 и 14 Pro се задълбочават – Pro моделите ще имат и по-добър OLED панел, твърдят последните слухове. Samsung Display ще използва по-усъвършенствани материали за панелите на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max, пише The Elec. Samsung ще използва...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This