Изберете страница

Apple може би ще пусне подсилена версия на своя часовник

Журналистът Марк Гурман твърди, че Apple работи върху нов модел Apple Watch с по-здрав корпус, който ще е предназначен за използване при екстремни условия.

Според Гурман такъв модел би бил търсен от почитателите на екстремните спортове и любителите на туризма. Той твърди, че компанията вече е обсъдила въпроса за въвеждането на подсиления вариант и това може би ще се случи в края на тази, или в началото на следващата година.

Всъщност това не е първият път, в който Apple обмисля здрав смарт часовник. Гигантът планираше да пусне модел за екстремни спортове още с оригиналния Apple Watch през 2015 година.

Според слуховете вътрешното име на часовника е Apple Watch Explorer Edition и може би ще го видим заедно с Apple Watch Series 7 и iPhone 13 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This