Изберете Страница

Apple може би ще пусне подсилена версия на своя часовник

Журналистът Марк Гурман твърди, че Apple работи върху нов модел Apple Watch с по-здрав корпус, който ще е предназначен за използване при екстремни условия.

Според Гурман такъв модел би бил търсен от почитателите на екстремните спортове и любителите на туризма. Той твърди, че компанията вече е обсъдила въпроса за въвеждането на подсиления вариант и това може би ще се случи в края на тази, или в началото на следващата година.

Всъщност това не е първият път, в който Apple обмисля здрав смарт часовник. Гигантът планираше да пусне модел за екстремни спортове още с оригиналния Apple Watch през 2015 година.

Според слуховете вътрешното име на часовника е Apple Watch Explorer Edition и може би ще го видим заедно с Apple Watch Series 7 и iPhone 13 през септември.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Siri може да прави запис на екрана в iOS 16.5 Beta 1

Без да губи ценно време, Apple вече пусна iOS 16.5 Beta 1 за разработчици вчера. С тази версия компанията се съсредоточава върху подобряване на функционалността на Siri и предлага нова функция Screen Recording с гласовия асистент. Вече можете да кажете “Hey Siri,...

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 15 само с eSIM ще бъде пусната в повече региони

Серията iPhone 14 пристигна с поддръжка на eSIM, продължавайки традицията, въведена с iPhone Xs през 2018 година. За пръв път обаче Apple пусна моделите без физически слот за SIM карта в САЩ. Сега слуховете сочат, че гигантът планира да разшири тази си инициатива в...

iOS 16.4  ще добави някои нови функции

iOS 16.4 ще добави някои нови функции

След почти 6 седмици бета тестове, се очаква iOS 16.4 да бъде пусната официално тази седмица, за да добави някои нови функции за iPhone 8 и по-новите модели. С актуализацията ще пристигнат нови емотикони, въведени с Unicode 15.0, сред които треперещо лице, сърце в три...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This