Изберете страница

Apple може би ще замести Rose Gold с Copper за iPhone 8

Както добре знаете, очаква се iPhone 8 да бъде представен следващия месец, а изтичанията за него просто ни заливат с противоречива информация буквално всеки ден.

Едно ново изображение, публиуквано в китайската социална мрежа Weibo е особено любопитно, тъй като разкрива нова разцветка в гамата на компанията – медно злато(Copper Gold).

Това може да означава края на така популярния нюанс Rose Gold, който се наложи през последните две години. Макетите, които виждамe на снимката, вече станаха един от най-популярните източници на информация за бъдещия iPhone8, тъй като са предназначени за производителите на аксесоари и притежават всички основни външни характеристики на телефона.


Разбира се разликата в нюансите може да се отдаде и на осветлението, при което е направена снимката, но имайки предвид един от последните слухове, че iPhone 8 ще е наличен само в черно, тя сама по себе си представлява интерес.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple пусна Apple Watch Series 9 PRODUCT(RED) по случай Световния ден за борва с ХИВ/СПИН

Apple подкрепя Глобалния фонд (RED) от 2006 г., като помага за финансиране на програми за ХИВ/СПИН в Африка. През последните 17 години клиентите на гиганта помогнаха за набирането на повече от четвърт милиард долара, осигурявайки на милиони хора достъп до...

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

macOS Sonoma: Как да стартираме ефекти в разговора чрез жестове

От няколко години Apple се занимава със софтуерни функции за подобряване на качеството на видеоразговорите през уеб камерата. macOS Sonoma използва по-забавен подход с въвеждането на 3D ефекти с добавена реалност. Тъй като Apple прави и Mac и macOS, тя може да вгражда...

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

След проблемитe с прегряването на iPhone 15, Apple може да подобри хардуерно охлаждането в iPhone 16

Apple трябваше да направи някои корекции в iOS, за да реши проблемите с прегряването на iPhone 15, но сега се появи информация, която предполага, че компанията се кани да направи хардуерни промени през следващата година, за да подобри пасивното охлаждане. Скоро след...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This