Изберете Страница

Apple може би ще замести Rose Gold с Copper за iPhone 8

Както добре знаете, очаква се iPhone 8 да бъде представен следващия месец, а изтичанията за него просто ни заливат с противоречива информация буквално всеки ден.

Едно ново изображение, публиуквано в китайската социална мрежа Weibo е особено любопитно, тъй като разкрива нова разцветка в гамата на компанията – медно злато(Copper Gold).

Това може да означава края на така популярния нюанс Rose Gold, който се наложи през последните две години. Макетите, които виждамe на снимката, вече станаха един от най-популярните източници на информация за бъдещия iPhone8, тъй като са предназначени за производителите на аксесоари и притежават всички основни външни характеристики на телефона.


Разбира се разликата в нюансите може да се отдаде и на осветлението, при което е направена снимката, но имайки предвид един от последните слухове, че iPhone 8 ще е наличен само в черно, тя сама по себе си представлява интерес.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This