Изберете Страница

Apple може би ще замести Rose Gold с Copper за iPhone 8

Както добре знаете, очаква се iPhone 8 да бъде представен следващия месец, а изтичанията за него просто ни заливат с противоречива информация буквално всеки ден.

Едно ново изображение, публиуквано в китайската социална мрежа Weibo е особено любопитно, тъй като разкрива нова разцветка в гамата на компанията – медно злато(Copper Gold).

Това може да означава края на така популярния нюанс Rose Gold, който се наложи през последните две години. Макетите, които виждамe на снимката, вече станаха един от най-популярните източници на информация за бъдещия iPhone8, тъй като са предназначени за производителите на аксесоари и притежават всички основни външни характеристики на телефона.


Разбира се разликата в нюансите може да се отдаде и на осветлението, при което е направена снимката, но имайки предвид един от последните слухове, че iPhone 8 ще е наличен само в черно, тя сама по себе си представлява интерес.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем

Apple е изправена пред правни проблеми с разработката на собствения си 5G модем, гласят последните слухове. Компанията имаше нестабилни отношения с Qualcomm, която беше единственият доставчик на 5G чипове, след като Intel се оттегли. Всъщност Apple закупи модемното...

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

Навършиха се 15 години, откакто първият iPhone излезе на пазара

На 29 юни 2007 година дълги опашки нетърпеливи потребители се наредиха пред магазините на Apple, нетърпеливи да се докоснат до първия iPhone. Оттогава светът не е същият! Всъщност устройството беше представено на 9 януари 2007 година, но на доставчиците бяха нужни...

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Apple Watch може да бъде забранен в САЩ заради патентно дело

Съдия на Международната търговска комисия издаде първоначална констатация, според която Apple е нарушила патентована ЕКГ технология на AliveCor и това може да доведе до забраната на Apple Watch в САЩ. След като заведе дело за нарушаване на патенти срещу Apple през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This