Изберете страница

Apple може би ще замести Rose Gold с Copper за iPhone 8

Както добре знаете, очаква се iPhone 8 да бъде представен следващия месец, а изтичанията за него просто ни заливат с противоречива информация буквално всеки ден.

Едно ново изображение, публиуквано в китайската социална мрежа Weibo е особено любопитно, тъй като разкрива нова разцветка в гамата на компанията – медно злато(Copper Gold).

Това може да означава края на така популярния нюанс Rose Gold, който се наложи през последните две години. Макетите, които виждамe на снимката, вече станаха един от най-популярните източници на информация за бъдещия iPhone8, тъй като са предназначени за производителите на аксесоари и притежават всички основни външни характеристики на телефона.


Разбира се разликата в нюансите може да се отдаде и на осветлението, при което е направена снимката, но имайки предвид един от последните слухове, че iPhone 8 ще е наличен само в черно, тя сама по себе си представлява интерес.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This