Изберете Страница

Apple изглежда вече работи върху iMac с чип М3

Apple току-що приключи с предстаявнето на всички варианти на собствения си чип М1 и вече очакваме новите устройства с неговия наследник М2. Според журналиста Марк Гърман обаче, компанията работи и по iMac с чипсет М3.

В последния си бюлетин Power On Гърман твърди, че М3 версия на iMac вече е в процес на работа, въпреки че не е ясно каква технология ще използва новия чип. Освен това журналистът посочва, че Apple работи върху няколко устройства с М2 – нов MacBook Air, Mac mini и MacBook Pro. За предстоящите 14 и 16-инчови MacBook Pro компанията ще използва чипове M2 Pro и M2 Max, а за Mac Pro – двоен M2 Ultra.

Новият чипсет М2 може да дебютира още през юни, тъй като Гърмън смята, че Apple може да представи някои от новите си модели Mac по време на WWDC 2022. Що се отнася до М3, журналистът твърди, че устройство, захранвано от него, ще дебютира най-рано в края на следващата година и това може би ще е iMac, който ще пропусне чипа М2.

Към момента единственият наличен iMac е 24-инчовият и тъй като няма слухове за по-голям модела, може би именно той ще получи новия чип М3 следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар