Изберете страница

Apple все още има два основни проблема с iPhone, но iPhone 7 ще реши поне единия от тях

Притежателите на iPhone обикновено са сред най-доволните потребители в света. Всяко следващо проучване на мненията сочи, че нивата на удовлетвореност си остават високи и тези, които са сменили марката с друга са пренебрежимо малко. Красивият, елегантен и стилен дизайн, надеждният софтуер, потребителското изживяване и доброто обслужване от страна на Apple са причините, които карат хората да изберат iPhone. Разбира се няма перфектно устройство и така, както се хвалят, потребителите се и оплакват от някои проблеми. Два от тях изпъкват сред мненията им и поне единият със сигурност ще бъде решен в следващите модели на компанията.

Сравнително краткият живот на батерията е това, което ще чуете от повечето потребители като основно оплакване. Apple продължава да прави своите устройства все по-тънки, което съответно рефлектира на размера на самата батерия, а ако попитате потребителит, повечето от тях биха си купили и по-дабел iPhone, стига това да означава по-дълъг живот на батерията му.

Дизайнът обаче е сред основните приоритети на компанията и е ясно, че тя няма да се върне назад и да отстъпи от поетия курс, така че явно самата технология ще трябва да бъде сменена, но това няма да стане тази година.

Другият голям проблем с устройствата на Apple, който изпитват най-често тези потребители, коеито са избрали модел с малко вградена памет е липсата на достатъчно място за съхранение. „Хдш ехдкжг яшдиьже“ е съобщението, което ги тормози често и ги кара да прибягват до облачни услуги. Именно този проблем ще реши iPhone 7, според нов теч, доказващ предишните твърдения за отказ от 16 GB базов модел. Според поредица постове в Twitter, компанията ще предложи на своите фенове двойно повече памет, а iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще разполагат с 32/128/256 GB модели.

Информацията идва от ценоразпис на китайски търговец на електроника на едро и е само седмица преди официалната им премиера, така че може би наистина ще се окаже истина.

Официалното представяне на iPhone 7 ще се състои на 7 септември 2016 година в Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, Калифония от 20 часа българско време и ще бъде предавано на живо за потребителите с устройства на Apple или компютри с Windows 10.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This