Изберете Страница

Apple все още води пред останалите производители на персонални компютри в една важна област

Докато през последните години персоналните компютри на Apple като че ли останаха на заден план, компанията все още води пред останалите производители по един наистина важен начин.

Като оставим хардуера настрани, има нещо, което компанията прави наистина по-добре и това е обслужването на клиентите. Според класацията Tech Support Showdown на Laptop Mag, Apple печели с най-бързо и качествено обслужване, пред всеки друг голям производител. Тази класация е възоснова на проведени в реалния свят тестове, където редакторите са изпробвали телефонните и онлайн услуги на поддръжката и компанията е на първо място с общо 93% и средно време за разговор само 6 минути.

„Apple предлага най-добрата технологична поддръжка в бизнеса година след година. Уебсайтът и мобилното й приложение са заредени с полезни уроци „стъпка по стъпка“ и независимо дали търсите помощ по телефона, или чрез онлайн чат, служителите са приятелски настроени и компетентни, а от известно време има възможност и за задаване на въпроси в Twitter и там също можете да получите бърз и точен отговор”.

Така единственото, което можем да искаме повече от Apple е по отношение на хардуера, но все пак е трудно да се сравняват тези характеристики и услугите в сферата на обслужването.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес

iOS 17 ще стане официална по-късно днес. След повече от три месеца бета тестове, актуализацията ще е достъпна за iPhone Xr и по-нови модели и ще донесе множество нови функции и подобрения. StandBy StandBy е нов режим на екрана, който ви предоставя полезна информация,...

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Ето какво представи Apple на своето събитие Wonderlust

Най-очакваните продукти, които Apple представи на своето есенно събитие Wonderlust снощи разбира се са четирите модела от серията iPhone 15. За съжаление, поне за мен, тръпката от представянето на новите продукти някак си вече не е същата, тъй като 99% от слуховете до...

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година

Само цената на iPhone 15 Pro Max може да се увеличи тази година, твърди тайванската компания TrendForce на фона на предишни слухове за увеличение на цените на двата Pro модели в предстоящата серия. Според компанията, iPhone 15 Pro отново ще се продава за 999 долара в...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This