Изберете Страница

Apple все още води пред останалите производители на персонални компютри в една важна област

Докато през последните години персоналните компютри на Apple като че ли останаха на заден план, компанията все още води пред останалите производители по един наистина важен начин.

Като оставим хардуера настрани, има нещо, което компанията прави наистина по-добре и това е обслужването на клиентите. Според класацията Tech Support Showdown на Laptop Mag, Apple печели с най-бързо и качествено обслужване, пред всеки друг голям производител. Тази класация е възоснова на проведени в реалния свят тестове, където редакторите са изпробвали телефонните и онлайн услуги на поддръжката и компанията е на първо място с общо 93% и средно време за разговор само 6 минути.

„Apple предлага най-добрата технологична поддръжка в бизнеса година след година. Уебсайтът и мобилното й приложение са заредени с полезни уроци „стъпка по стъпка“ и независимо дали търсите помощ по телефона, или чрез онлайн чат, служителите са приятелски настроени и компетентни, а от известно време има възможност и за задаване на въпроси в Twitter и там също можете да получите бърз и точен отговор”.

Така единственото, което можем да искаме повече от Apple е по отношение на хардуера, но все пак е трудно да се сравняват тези характеристики и услугите в сферата на обслужването.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар