Изберете Страница

Apple вече се готви за iPhone 9

Въпреки, че до премиерата на iPhone 8 остават още близо два месеца, слуховете свързани с неговия наследник вече започнаха да нахлуват. Позовавайки се на последните спекулации, в новия си доклад The Korea Economic Daily съобщи, че LG ще бъде ексклузивен доставчик на батериите за iPhone 9, или както и да се нарича моделът за 2018 година.

Това решение е леко отклонение от традиционната оперативна стратегия на Apple, която обикновено залага на множество доставчици, за да си осигури ниски цени и известна застраховка при евентуални технически проблеми в самото производство. Явно предложеният от корейския гигант вариант е достатъчно впечатляващ, за да убеди компанията да рискува по подобен начин. Според доклада, батерията ще бъде L-образна, за да спомогне за оптимизиране на вътрешното пространство в телефона, като ще продължава в долния десен ъгъл на устройството, в соътветствие с развитието на технологията за интегриране на компоненти на Apple. Позовавайки се на източник, за който твърди, че е запознат с детайлите по сделката, изданието посочва, че LG вече инвестира стотици милиарди печалби в преустройство на съоръженията си, каето ще започне в началото на следващата година.

Всъщност слухове за такъв тип батерия се появиха и по отношение на iPhone 8 още през февруари, но след това анализаторът Минг-Чи Куо заяви, че платката на телефона ще изглежда като на долната схема:

И докато сме на тема батерии – слуховете сочат, че животът на тази на iPhone 8, ще бъде по-дълъг от този на iPhone 7 Plus, който в момента осигурява 13 часа LTE сърфиране, 15 часа при WiFi връзка, или 60 часа възпроизвеждане на аудио. Ако десетият юбилеен модел успее да надхвърли тези показатели, то неговият наследник несъмнено ще бъде още по-добър.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This