Изберете Страница

Apple вече работи върху наследника на M1

След като представи първите три модела Mac с Apple Silicon, компанията вече работи по наследника на М1 – М1Х. Разбира се името все още не е потвърдено, но важно е друго – според надежден източник, новият чип ще е още по-бърз:


Очевидно Apple ще премине от 8 към 12 ядрена конфигурация, състояща се от осем ядра с висока производителност и четири за ефективност, което може да обясни скока в мощността и скоростта.

Успоредно с това изтичане, има и друг слух, който идва от известния анализатор Минг-Чи Куо, който посочи датата на излизане на следващите машини с Apple Silicon като “второто или третото тримесечие на 2021 година”. Друг известен инсайдер твърди обаче, че новите модели няма да се доставят само с чипове Apple Silicon:


Въпреки, че не можем да сме сигурни в нито едно от посочените твърдения, е забавно да следим слуховете за бъдещите продукти на Apple, а те ще се засилват с времето, така че ще можем да преценим поне до някъде, какво точно да очакваме следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

iPhone 15 ще поддържа по-бързо безжично зареждане

Wireless Power Consortium работи с Apple по следващото поколение стандарт Qi2, базиран на MagSafe, твърди нов слух. Това ще осигури по-бързи скорости за безжично зареждане за всички 15W Qi зарядни устройства за iPhone 15. Apple поддържа стандарта за безжично зареждане...

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone

iOS 17 ще донесе функцията за интелигентен дисплей за някои модели iPhone, твърди Bloomberg, броени дни преди Apple да представи новата операционна система по време на WWDC 2023. Журналистът Марк Гърман посочва, че iOS 17 ще добави нов режим на дисплея, който превръща...

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Появиха се изображения на iPhone 16 Pro Max

Месеци ни делят от премиерата на серията iPhone 15, но 9to5Mac вече публикува първите CAD изображения на iPhone 16 Pro Max. Смята се, че Apple планира да увеличи размерите на дисплея както на iPhone 16 Pro, така и на 16 Pro Max. Както се вижда от изображението,...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This