Изберете Страница

Apple вече работи върху наследника на M1

След като представи първите три модела Mac с Apple Silicon, компанията вече работи по наследника на М1 – М1Х. Разбира се името все още не е потвърдено, но важно е друго – според надежден източник, новият чип ще е още по-бърз:


Очевидно Apple ще премине от 8 към 12 ядрена конфигурация, състояща се от осем ядра с висока производителност и четири за ефективност, което може да обясни скока в мощността и скоростта.

Успоредно с това изтичане, има и друг слух, който идва от известния анализатор Минг-Чи Куо, който посочи датата на излизане на следващите машини с Apple Silicon като “второто или третото тримесечие на 2021 година”. Друг известен инсайдер твърди обаче, че новите модели няма да се доставят само с чипове Apple Silicon:


Въпреки, че не можем да сме сигурни в нито едно от посочените твърдения, е забавно да следим слуховете за бъдещите продукти на Apple, а те ще се засилват с времето, така че ще можем да преценим поне до някъде, какво точно да очакваме следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini

10-инчовият сгъваем iPad на Apple може да замени гамата iPad Mini, твърди южнокорейското издание The Elec. Според доклада, компанията е започнала да разработва и 20-инчово сгъваемо устройство, което вероятно ще се превърне в MacBook Pro. 20-инчовото сгъваемо...

Apple пусна iOS 16.2 RC

Apple пусна iOS 16.2 RC

Малко повече от седмица след четвъртите бета версии, Apple пусна iOS 16.2 RC и iPadOS 16.2 RC. Те предлагат криптиране от край до край с възможност за избор на допълнителни функции на iCloud, като опцията ще пристигне за всички потребители в САЩ с официалните версии...

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple Car вероятно ще стартира през 2026 година на цена под 100 000 долара

Apple отдавна работи по свой собствен автоомбил, наричан Apple Car. Проектът носи името Titan и последните слухове сочат, че стартът на автомобила е отложен за 2026 година, а цената му ще е под 100 000 долара. Преди това се очакваше Apple Car да излезе на пазара през...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This