Изберете Страница

Apple вече работи върху наследника на M1

След като представи първите три модела Mac с Apple Silicon, компанията вече работи по наследника на М1 – М1Х. Разбира се името все още не е потвърдено, но важно е друго – според надежден източник, новият чип ще е още по-бърз:


Очевидно Apple ще премине от 8 към 12 ядрена конфигурация, състояща се от осем ядра с висока производителност и четири за ефективност, което може да обясни скока в мощността и скоростта.

Успоредно с това изтичане, има и друг слух, който идва от известния анализатор Минг-Чи Куо, който посочи датата на излизане на следващите машини с Apple Silicon като “второто или третото тримесечие на 2021 година”. Друг известен инсайдер твърди обаче, че новите модели няма да се доставят само с чипове Apple Silicon:


Въпреки, че не можем да сме сигурни в нито едно от посочените твърдения, е забавно да следим слуховете за бъдещите продукти на Apple, а те ще се засилват с времето, така че ще можем да преценим поне до някъде, какво точно да очакваме следващата година.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар