Изберете страница

Apple вече произвежда iPhone 13 в Индия

Apple и основният й доставчик Foxconn вече произвеждат iPhone 13 в Индия, потвърди самата компания пред Reuters. Стъпката е част от продължаващите й опити за дивесификация на веригата за доставки на продукти извън Китай.

Всъщност в Индия вече се произвеждат няколко продукта на Apple. Миналата година компанията започна производството на iPhone 12 в страната и според Reuters планира да изнесе там и производството на iPad.

Гигантът се възползва от някои правителствени схеми, насочени към насърчаване на местното производство на продукти, намаляване на разходите и предлагане на възможности за заетост. През 2017 година Apple стартира в Индия производството на първото си устройство – iPhone SE.

През 2020 компанията отвори и онлайн магазин, предлагайки на клиентите директен начин да купуват нейните продукти, без да се налага да минават през търговец и обеща да отвори и физически магазин през 2021, но все още не е изпълнила това.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This