Изберете страница

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман.

Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че представянето на новите модели iPhone отново ще е виртуално, след като гигантът проведе почти изцяло дигитална конференция на разработчиците WWDC 2022 през юни с ограничени посетители.

По-интересно е предположението на Гърман, че компанията планира да проведе две събития тази есен, подобно на последните години. Септемврийското ще се фокусира върху новите iPhone и Apple Watch, докато второто, което ще е през октомври, ще е зпосветено на Mac и iPad.

Компанията има доста дълъг списък с продукти, които планира да представи тази есен и не е изненада, че събитията може да са две. Наред с iPhone 14 и Apple Watch Series 8, се очаква да видим нов iPad Pro, второто поколение AirPods Pro и др.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обяви iOS 18

Apple обяви iOS 18

Apple обяви следващата голяма актуализация на софтуерната си платформа за iPhone – дългоочакваната iOS 18. По време на WWDC 2024 вицепрезидентът по софтуера Крейг Федериги демонстирира многобройните нововъведения, които носи тя, а ние ще се опитаме да вместим...

Какво очакваме от WWDC 2024

Какво очакваме от WWDC 2024

35-ата годишна световна конференция на разработчиците на Apple ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Днес в 20 часа българско време ще се проведе встъпително основно събитие, по време на което ще бъде представен нов софтуер. Очакваме дебюта на iOS 18, iPadOS 18, macOS...

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

0 коментара

Pin It on Pinterest

Share This