Изберете страница

Apple актуализира страницата си, за да включи AirPods

Apple току що пусна в продажба своите безжични слушалки AirPods и надали има потребители, които вече ги притежават, но вниманието е насочено към това, колко ще струва подмяната на батерията и дали тя въобще се сменя или просто слушалките подлежат на замяна.
Както всички електронни устройства и AirPods могат да надживеят своята батерия и компанията актуализира сайта си, за да отрази процесът на замяната й. Таблицата по-долу ясно показва, че извън гаранционния ремонт или замяна, ако имате активирана застраховка Apple Care, ще са безплатни, а ако нямате – цената ще е 49 долара.

airpods-battery-replacement
Изглежда застраховката не може да се закупи само за слушалките, но ако я имате за вашия iPhone, тя ще обхване и AirPods, които могат да бъдат добавени при поръчването й.
Ако се чудите какво би станало, ако изгубите едната слушалка от чифта, компанията се е погрижила и за това. На официалната й страница, вече има раздел, посветен на AirPods и в него е обявено, че едногодишната гаранция включва всички проблеми, дори и дефектни батерии, но не и тяхното изхабяване с времето. Там е предвидена и продажбата на единични бройки, на цена 69 долара, ако случайно сте изгубили едната си слушалка, както и нова кутийка на същата цена, ако вашата се повреди.

airpod-warranty-pricing
Спрямо тези условия, всеки може да прецени дали иска да си купи новите AirPods, чиято цена е 159 долара, а късметлиите, които поръчаха в първите минути, след като те станаха достъпни, ще ги получат преди Коледа. За останалите, доставката ще трае около 6 седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This