Изберете Страница

Apple актуализира страницата си, за да включи AirPods

Apple току що пусна в продажба своите безжични слушалки AirPods и надали има потребители, които вече ги притежават, но вниманието е насочено към това, колко ще струва подмяната на батерията и дали тя въобще се сменя или просто слушалките подлежат на замяна.
Както всички електронни устройства и AirPods могат да надживеят своята батерия и компанията актуализира сайта си, за да отрази процесът на замяната й. Таблицата по-долу ясно показва, че извън гаранционния ремонт или замяна, ако имате активирана застраховка Apple Care, ще са безплатни, а ако нямате – цената ще е 49 долара.

airpods-battery-replacement
Изглежда застраховката не може да се закупи само за слушалките, но ако я имате за вашия iPhone, тя ще обхване и AirPods, които могат да бъдат добавени при поръчването й.
Ако се чудите какво би станало, ако изгубите едната слушалка от чифта, компанията се е погрижила и за това. На официалната й страница, вече има раздел, посветен на AirPods и в него е обявено, че едногодишната гаранция включва всички проблеми, дори и дефектни батерии, но не и тяхното изхабяване с времето. Там е предвидена и продажбата на единични бройки, на цена 69 долара, ако случайно сте изгубили едната си слушалка, както и нова кутийка на същата цена, ако вашата се повреди.

airpod-warranty-pricing
Спрямо тези условия, всеки може да прецени дали иска да си купи новите AirPods, чиято цена е 159 долара, а късметлиите, които поръчаха в първите минути, след като те станаха достъпни, ще ги получат преди Коледа. За останалите, доставката ще трае около 6 седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This