Изберете страница

Apple актуализира страницата си, за да включи AirPods

Apple току що пусна в продажба своите безжични слушалки AirPods и надали има потребители, които вече ги притежават, но вниманието е насочено към това, колко ще струва подмяната на батерията и дали тя въобще се сменя или просто слушалките подлежат на замяна.
Както всички електронни устройства и AirPods могат да надживеят своята батерия и компанията актуализира сайта си, за да отрази процесът на замяната й. Таблицата по-долу ясно показва, че извън гаранционния ремонт или замяна, ако имате активирана застраховка Apple Care, ще са безплатни, а ако нямате – цената ще е 49 долара.

airpods-battery-replacement
Изглежда застраховката не може да се закупи само за слушалките, но ако я имате за вашия iPhone, тя ще обхване и AirPods, които могат да бъдат добавени при поръчването й.
Ако се чудите какво би станало, ако изгубите едната слушалка от чифта, компанията се е погрижила и за това. На официалната й страница, вече има раздел, посветен на AirPods и в него е обявено, че едногодишната гаранция включва всички проблеми, дори и дефектни батерии, но не и тяхното изхабяване с времето. Там е предвидена и продажбата на единични бройки, на цена 69 долара, ако случайно сте изгубили едната си слушалка, както и нова кутийка на същата цена, ако вашата се повреди.

airpod-warranty-pricing
Спрямо тези условия, всеки може да прецени дали иска да си купи новите AirPods, чиято цена е 159 долара, а късметлиите, които поръчаха в първите минути, след като те станаха достъпни, ще ги получат преди Коледа. За останалите, доставката ще трае около 6 седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

iOS 18 ще е с нова визия, базирана на visionOS

Мина доста време, откакто последно Apple направи мащабни промени в дизайнерския език на iOS. Вместо това компанията бавно променя специфични части на системата, като заключения екран с iOS 16 например. Сега обаче се появи слух, според който iOS 18 ще получи нов...

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple вече е продала до 180 000 очила Vision Pro

Apple е продала между 160 000 и 180 000 очила Vision Pro през първия си уикенд с предварителни поръчки, твърди анализаторът Минг-Чи Куо. В нова публикация в Medium Куо посочва, че очилата са разпродадени скоро след отварянето на процеса на предварителна поръчка, като...

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

Apple премахва приложението за пулсова оксиметрия от часовниците си в САЩ

В опит да избегне забраната за внос в САЩ на Apple Watch Series 9 и Ultra 2, причинена от патентен спор с калифорнийската фирма Masimo, Apple премахва приложението си за пулсова оксиметрия, съобщи „Digital Trends”. В писмо от Masimo до съдия от апелативния съд от 15...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This