Изберете Страница

Apple актуализира страницата си, за да включи AirPods

Apple току що пусна в продажба своите безжични слушалки AirPods и надали има потребители, които вече ги притежават, но вниманието е насочено към това, колко ще струва подмяната на батерията и дали тя въобще се сменя или просто слушалките подлежат на замяна.
Както всички електронни устройства и AirPods могат да надживеят своята батерия и компанията актуализира сайта си, за да отрази процесът на замяната й. Таблицата по-долу ясно показва, че извън гаранционния ремонт или замяна, ако имате активирана застраховка Apple Care, ще са безплатни, а ако нямате – цената ще е 49 долара.

airpods-battery-replacement
Изглежда застраховката не може да се закупи само за слушалките, но ако я имате за вашия iPhone, тя ще обхване и AirPods, които могат да бъдат добавени при поръчването й.
Ако се чудите какво би станало, ако изгубите едната слушалка от чифта, компанията се е погрижила и за това. На официалната й страница, вече има раздел, посветен на AirPods и в него е обявено, че едногодишната гаранция включва всички проблеми, дори и дефектни батерии, но не и тяхното изхабяване с времето. Там е предвидена и продажбата на единични бройки, на цена 69 долара, ако случайно сте изгубили едната си слушалка, както и нова кутийка на същата цена, ако вашата се повреди.

airpod-warranty-pricing
Спрямо тези условия, всеки може да прецени дали иска да си купи новите AirPods, чиято цена е 159 долара, а късметлиите, които поръчаха в първите минути, след като те станаха достъпни, ще ги получат преди Коледа. За останалите, доставката ще трае около 6 седмици.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги

Apple отчете 2 милиарда активни устройства и нов рекорд за приходи от услуги. Наред с това компанията отбеляза спад за фискалното тримесечие с приходи от малко над 117 милиарда долара, или 5% на годишна база, в сравнение със същия период на миналата година. Въпреки...

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей

Следващият Apple Watch Ultra ще пристигне с почти 10% по-голям дисплей, твърдят последните слухове. Според DigiTimes, устройството ще има 2.1” дисплей и тази информация съответства на споделената миналия месец от Джеф Пу. Настоящият Apple Watch Ultra има около 1.93”...

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Перископната камера ще е ексклузивна за iPhone 15 и 16 Ultra

Отдавна се носят слухове за дългоочакваната перископна камера, която ще получи iPhone. Според известният анализатор Минг-Чи Куо обаче, тя ще е ексклузивна само за един модел в следващите две поколения - iPhone 15 и 16 Ultra. Тази новина може би е изненадваща, тъй като...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This