Изберете Страница

AirPods ще се свързват автоматично с Apple TV със следващата версия на операционната система

В светлината на многото промени в iOS 11, tvOS 11 остана някак си в сянка, но новата версия на операционната система все пак ще получи някои подобрения и едно от тях е наистина удобно.

Сега, когато комбинирате AirPods с вашия iPhone, безжичните слушалки автоматично се свързват с iPad, Mac и Apple Watch, които използват същия iCloud профил, благодарение на настройките си, но не и с AppleTV. Това обаче ще се промени с идването на tvOS 11. Още в първата бета версия за разработчици на операционната система, AirPods се появяват като нова опиция, което означава, че можете да възпроизвеждате музика, или да гледате филми, без да използвате високоговорителя на телевизора.

AirPods ще работят с Apple TV точно както и другите Bluetooth свързани устройства, но функцията за автоматично настройване означава, че няма да е нужно да ги сдвоявате ръчно, което се налагаше при предишната версия на операционнаат система. tvOS 11 все още е ограничена само до един iCloud акаунт, но автоматичното свързване е едно малко улеснение.

Останалите промени в следващата версия на операционната система включват нова функция за синхронизиране на началния екран, за да се поддържа инсталирането на приложения и настройките за едни и същи функции на свързаните с акаунта устройства, както и нова функция за автоматично превключване между тъмен и светъл режим. Тя е достъпна като бета версия за разработчици, а публичната ще излезе малко по-късно този месец.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This