Изберете Страница

AirPods се превърнаха в най-популярните безжични слушалки в света

Премиерата на новите безжични слушалки на Apple закъсня и те бяха пуснати на пазара едва преди месец, но за това кратко време се превърнаха в най-популярните слушалки в този сегмент.

Проучване на Slice Intelligence сочи, че онлайн продажбите на безжични слушалки нараства с 50% след като AirPods се появиха на пазара, а през декември миналата година 75% от всички продадени модели са именно безжични. Самата дата 13 декември, на която слушалките станаха достъпни за поръчка, е и своеобразен рекорд, с десет пъти повече продажби, спрямо предходните дни.

Със своя 26% дял от продажбите, AirPods отнеха първото място на Beats (15.4%) в класацията за най-популярни модели, въпреки че марката също принадлежи на Apple. Следващите места се заемат от Bose и Jaybird с 10.5 и 7.5% съответно.

За съжаление Apple не оповести официалните резултати от продажбите на AirPods, но Тим Кук ги нарече огромен успех“, първоначалните количества по магазините бързо се изчерпаха, доказвайки това.

Положителни са и оценките на потребителите, въпреки първоначалните съобщения за проблем с батерията на кутийката за зареждане.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Нови рендери на iPhone 14 Pro подчертават промените в дизайна му

Джон Просър сподели нови рендери на iPhone 14 Pro, които ни предоставят най-точния поглед върху бъдещите промени в дизайна му. Във видеото си в каннала Front Page Tech, той разкрива концепцията, създадена от дизайнера Ян Зелбо:...

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Има риск iPhone 14 да се забави тази година

Въпреки че у нас вече не се говори за пандемията от COVID-19 и всички мерки останаха в миналото, в други части на света това не е така. За съжаление точно в един от тези региони се произвежда iPhone - Китай. Все още има риск поне един от предстоящите модели iPhone 14...

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

iPhone 14 Pro може да предложи Always-On дисплей

Миналогодишните iPhone 13 Pro и 13 Max бяха първите модели на Apple със 120 Hz ProMotion дисплей. Техните наследници тази година ще продължат да използват технологията, но техните дисплеи ще могат да се похвалят с разширена променливост на честотата на опресняване. За...

0 коментара

Подайте коментар