Изберете страница

Apple публикува нови видео уроци за функциите на iPhone 7

През последните няколко месеца Apple разгърна масивна рекламна кампания, по отношение на функциите за заснемане, съхранение и организиране и възможностите на своите продукти, която включва видео уроци по темата.

Вчера компанията публикува не е дин, а цели два клипа, които показват как да персонализирате и споделяте спомените си с iPhone 7. Memories е функция на приложението Photos, която използва собствен алгоритъм за събиране и категоризиране на вашитге снимки е видео клипове. Двата урока показват как да се придвижвате във вече създадените галерии и лесно да споделяте снимките си, чрез iMessage или социалните медии:

Въпреки, че можете да използвате iOS 10 на всеки модел след iPhone 4s, акцентът в клиповете отново пада върху iPhone 7, чийто по-голям модел в момента е най-продавания смартфон в САЩ.

Преди няколко седмици компанията публикува рекламите „Barbers” и „The City”у които популяризираха възможностите на двойната камера на iPhone 7 Plus, като започна да качва клиповете си „How to”, те се оказаха много полезни за любителите фотографи, които притежават устройството и привлекателни за тези, които все още не са го купили.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обявяви специално събитие за 7 май

Apple обяви специално събитие за 7 май, под надслов „Let Loose“. То ще се проведе онлайн в 17 часа българско време и се очаква да е фокусирано върху нов iPad и аксесоари, като се говори за нови iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil и Magic Keyboard. Събитието изглежда ще е...

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This