Изберете страница

Малка палавница не написа писмо на дядо Коледа, а направо си поръча подаръците от телефона на майка си

Сега, когато технологиите са толкова напраднели и използваме биометричните си данни, за да защитим информацията в своя iPhone, ние безспорно се чувстваме по-сигурни, но дали това наистина е така?

Отговорът на този въпрос дава една уморена от подготовката за празниците домакиня от Арканзас, която се сблъсква с неочакван проблем, докато просто си почива на дивана в къщи. Става въпрос за Витания Хоуел и шестгодишната й дъщеря Ашли, която явно е забравила да напише писмо но Дядо Коледа и решила да компенсира пропуска си, като издебнала майка си да заспи и използвала пръстовия й отпечатък, за да отключи телефона й и да поръча от Amazon цели 13 предмета, свързани с любимата й игра Pokemon GO.

Когато по-късно жената получила потвърждение за поръчките на стойност 250 долара, тя си помислила, че телефонът й е хакнат, но детето я успокоило, като й казало да не се тревожи, че подаръците ще пристигнат направо в къщи, навреме за празника.

Витания се свързала със съпорта на Amazon и успяла да ги убеди да върнат 4 от 13 поръчки, но служителите й казали, че Дядо Коледа е научил какво иска Ашли за празниците и тя ще го получи навреме.

Не става ясно, дали родителите на шестгодишната фенка на Pokemon GO са разрушили мита за добрия, белобрад старец и са обяснили на детето какво всъщност е направило, но може би тя трябва да благодари за подаръците на iPhone и развитите технологии, вместо на Дядо Коледа.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Какво очакваме от iPhone 16

Какво очакваме от iPhone 16

На първо място iPhone 16 ще бъде първия AI смартфон на Apple. Както вече стана ясно, датата на представянето му е 9 ceптeмвpи, което е съвсем очаквано, тъй като този месец е тpaдициoнен това e вpeмeтo зa пpeдcтaвянe нa нoвaтa гeнepaция cмapтфoни нa ĸoмпaниятa. Hoвaтa...

Apple разкри кога ще покаже новия iPhone 16

Apple разкри кога ще покаже новия iPhone 16

Apple официално обяви предстоящото си събитие за представяне на нови продукти, насрочено за 9 септември. Събитието ще се състои в театър „Стив Джобс“ в Apple Park в 10:00 ч. местно време. Очаква се гигантът да представи новите модели iPhone 16, ново поколение Apple...

iPhone 16 ще дебютира на 10 септември

iPhone 16 ще дебютира на 10 септември

Apple подготвя най-голямото си хардуерно събитие за годината, което според Марк Гурман ще се състои на 10 септември. На това събитие компанията ще представи не само новите iPhone 16, но и новото поколение Apple Watch Series 10 и обновените слушалки AirPods. Очаква се...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This