Изберете Страница

32 GB варианти на iPhone 7/Plus са с по-бавна вградена памет?

iPhone 7 и iPhone 7 Plus вече почти месец са на пазара и се приемат изключително добре от потребителите, като за разлика от предходните модели, тук няма кой знае какви големи драми и проблеми.

Нов доклад обаче, може би ще промени нещата – въз основа на редица тестове, в интернет пространството се появи теорията, че 32 GB модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus използват вградена памет, значително по-бавна, от тази при останалите. Според тези констатации излиза, че показателите се отнасят за дейности, използвани при реалната употреба на телефоните, а не само за синтетични тестове.

#Storagegate?

storage-test-iphone-7

Таблицата показва, че хардуерът, използван в 32 GB вариант на iPhone 7/Plus извършва операциите значително по-бавно, от този при останалите модели.

Разбира се, напълно възможно е размерът на вградената памет да няма нищо общо с показаните резултати от бенчмарк тестове, но такава разлика наистина привлича вниманието. Ще станем ли свидетели на #Storagegate? На какво се дължи по-слабото представяне на моделът с по-малка вградена памет? Всичко това са въпроси, които все още не намират своя отговор.

Независимо от причините, паметта е ключов аспект в производителността на телефоните и можем само да се надяваме, че скоро ще стане ясно къде се крие проблемът и въобще има ли такъв. Ще продължима да следим развитието на тази интересна теория и ще ви информираме незабавно, когато има адекватен отговор.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

Ново видео сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max и iPhone 13 Pro Max

До премиерата на новата серия iPhone 14 остава по-малко от месец и слуховете за нея се увеличават с всеки изминал ден. Сега нов клип, публикуван в Twitter сравнява дизайна на iPhone 14 Pro Max с този на неговия предшественик 13 Pro Max. iPhone 14 Pro Max on hands good...

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече приготвя предварително записаното си есенно събитие

Apple вече е започнала да зиписва виртуалното си есенно събитие, по време на което ще представи новата серия iPhone 14 и Apple Watch Series 8, твърди журналистът Марк Гърман. Въпреки очакванията компанията да възстанови присъствените евенти, журналистът посочва, че...

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

Цената на iPhone 14 може да започва от 799 долара

С наближаване на премиерата на iPhone 14, слуховете за новите мадели стават все повече и повече. Последните визират цената им и твърдят, че тя може да започва от 799 долара. Информацията пристига с любезното съдействие на корейския блог Naver и сочи, че iPhone 14 ще...

0 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Нови тестове потвърждават, че iPhone 7 32 GB е много по-бавен от останалите варианти | Apple Fans Bulgaria - […] памет. Малко след премиерата му обаче, се заговори за #storgegate или за това, че използваната в 32 GB вариант…

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This