Изберете Страница

32 GB варианти на iPhone 7/Plus са с по-бавна вградена памет?

iPhone 7 и iPhone 7 Plus вече почти месец са на пазара и се приемат изключително добре от потребителите, като за разлика от предходните модели, тук няма кой знае какви големи драми и проблеми.

Нов доклад обаче, може би ще промени нещата – въз основа на редица тестове, в интернет пространството се появи теорията, че 32 GB модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus използват вградена памет, значително по-бавна, от тази при останалите. Според тези констатации излиза, че показателите се отнасят за дейности, използвани при реалната употреба на телефоните, а не само за синтетични тестове.

#Storagegate?

storage-test-iphone-7

Таблицата показва, че хардуерът, използван в 32 GB вариант на iPhone 7/Plus извършва операциите значително по-бавно, от този при останалите модели.

Разбира се, напълно възможно е размерът на вградената памет да няма нищо общо с показаните резултати от бенчмарк тестове, но такава разлика наистина привлича вниманието. Ще станем ли свидетели на #Storagegate? На какво се дължи по-слабото представяне на моделът с по-малка вградена памет? Всичко това са въпроси, които все още не намират своя отговор.

Независимо от причините, паметта е ключов аспект в производителността на телефоните и можем само да се надяваме, че скоро ще стане ясно къде се крие проблемът и въобще има ли такъв. Ще продължима да следим развитието на тази интересна теория и ще ви информираме незабавно, когато има адекватен отговор.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата

iPhone 15 ще получи нов сензор на камерата, произведен от Sony, който все още не е пуснат на пазара, твърдят последните слухове. Според доклад на Nikkei, Apple ще използва най-новия и съвременен сензор на Sony за предстоящата си серия iPhone 15. Той ще удвои сигнала...

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженер на Apple разкри подробности за разработката на AirPods Pro 2

Инженерът на Apple Есге Андерсен, който работи в акустичния екип на компанията, не вярва, че настоящата Bluetooth технология е ограничаващ фактор за качеството на звука за AirPods. Той разкри някои подробности за разработката на AirPods Pro 2 в интервю за списание...

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple се е отказала от плановете за евтин Apple Pencil за iPhone

Apple е имала планове да представи тази година Apple Pencil с цена от 49 долара, който поддържа iPhone, но се е отказала от устройството в последния момент, твърди нов слух. At the Apple Event in September, Apple was originally going to release a new Apple Pencil...

0 коментара

Trackbacks/Pingbacks

  1. Нови тестове потвърждават, че iPhone 7 32 GB е много по-бавен от останалите варианти | Apple Fans Bulgaria - […] памет. Малко след премиерата му обаче, се заговори за #storgegate или за това, че използваната в 32 GB вариант…

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This