Изберете страница

Украинец смени името си на iPhone 7, за да спечели телефон

Тези дни абсурдите като чи ли не свършват. След като научихме как млада китайка си купи къща след като продаде 20 броя iPhone 7, подарени й от нейните интимни приятели, сега нова история разбуни интернет пространството.

Колко далеч бихте стигнали, за да спечелите безплатен смартфон и то не кой да е, а новият iPhone 7? Отговорът ще ви изненада!

Киевска компютърна компания обявила като награда именно този актуален смартфон за първите пет човека, които променят законно името си на iPhone 7. Така 20 годишният Олександър Тюрин станал iPhone Sim (седем) и в петък получил наградата за тази може би не много разумна постъпка.

Ако разгледаме финансовите параметри на сделката, той може би би бил луд, ако не се възползва от шанса, тъй като в Украйна нов iPhone 7 струва 850 долара, а смяната на името – едва 2 долара, но всдъщност близките и приятелите му останали шокирани от стъпката, която Олександър предприел.

„ Трудно е да се повярва, че това е възможно! Всеки човек търси своя начин да изрази себе си, но това ли е верния път?“ коментира Татяна Панина, сестра на украинеца.

Ако се замислим за бъдещето, би било интересно как ще се казват децата на iPhone Sim? За щастие той е предвидил тази дребна подробност и твърди, че планира отново да върне старото си име, когато се ожени и има поколение.

Десислава Тенева

Десислава Тенева

Автор

Десислава Тенева (dessyteneva) е един от най-опитните автори в тази област. Тя е от малкото момичета, които се занимават активно със смарт технологии и е била администратор на най-големия български Android форум, след което открива света на Apple и остава в плен на най-могъщата технологична компания в света.

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

С iOS 18 приложението Notes ще получи нови функции

iOS 18 ще добави няколко нови функции към приложението Notes, свързани с гласови бележки и математика, твърди AppleInsider. Според информацията, iOS 18 ще позволи на потребителите на iPhone да записват гласови бележки директно в приложението Notes, а след това тези...

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Снимки на макети разкриват дизайна на iPhone 16 и 16 Pro

Нови снимки на макети, публикувани в социалните медии днес, разкриват дизайна на серията iPhone 16. Ясно се вижда новият бутон за заснемане, преработеният модул на камерата на моделите iPhone 16 и много други подробности. pic.twitter.com/GiIWNkXcI8 — Sonny Dickson...

WWDC 2024 започва на 10 юни

WWDC 2024 започва на 10 юни

Apple официално обяви, че тазгодишната Световна конференция на разработчиците ще се проведе от 10 юни до 14 юни.  Цялата конференция ще е достъпна онлайн за всички разработчици, заедно със специалното събитие в Apple Park на 10 юни. В анонс за пресата, по повод WWDC...

0 коментара

Подайте коментар

Pin It on Pinterest

Share This